Libnet.ro
UNICEF

14:30

Singurul scenariu prin care Ludovic Orban poate fi premier interimar

Antena3 Antena3,
Singurul scenariu prin care Ludovic Orban poate fi premier interimar

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a subliniat, vineri, ca singurul mod in care premierul Ludovic Orban poate ramane interimar este sa fie demis printr-o motiune de cenzura si a catalogat drept bizara ideea ca presedintele Klaus Iohannis ar deveni promotor al unui astfel de demers din partea PSD. continuă pe Antena3

Scenariu exploziv in politica: Demisia lui Ludovic Orban, pana pe 15 februarie

Sursele din PNL afirma ca pentru realizarea alegerilor parlamentare anticipate odata cu cele locale, premierul Ludovic Orban este hotarat sa demisioneze din functia de prim-ministru.

Subiectele zilei: Ce spun expertii despre izbucnirea unui razboi global si un posibil atac asupra Romaniei; Ludovic Orban: Nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern din Republica Moldova; Huliti, dar folositi de toate partidele: Cum pot f

Orasul premierelor. Primaria a pus in functiune masinaria eco de curatat desenele graffiti de pe cladirile din Cluj. Primaria lui Firea a trimis spitalelor un regulament prin care ii poate da afara pe angajatii care reclama abuzurile sau coruptia. Cele 19 spitale aflate in subordinea Primariei Capitalei au primit, incepand de luni, noul regulament intern.

Ludovic Orban spune ca finantarea partidelor se reduce cu 30%

Premierul Ludovic Orban a spus, la Bruxelles, ca a introdus un amendament prin care reduce finantarea partidelor.

LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile pentru PE si prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere, ca Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa-si aleaga reprezentatii si Parlamentul sa fie oglinda fidela a optiunilor cetatenilor romani, care sa fructifice la maxim beneficiile apartenentei la UE --- Premierul Ludovic Orban a declarat dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca a hotarat ca cel mai bine pentru Romania este organizarea alegerilor anticipate. Orban a evitat sa spuna daca va demisiona din functie, precizand ca nu vrea sa dezvaluie strategia dar ca vor fi aplicate cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate.

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern. Ce le-a raspuns jurnalistilor

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern, dar nu a dorit sa spuna clar daca demisioneaza de la Palatul Victoria pentru a declansa procedura de organizare a alegerilor parlamentare anticipate. Premierul Romaniei sustine ca anticipatele trebuie sa fie organizate odata cu alegerile locale. Ludovic Orban, despre demisia din guvern: Romania are .

LUDOVIC ORBAN, LA INTALNIREA CU SECRETARUL GENERAL NATO: Numarul contingentelor romanesti va fi marit, daca NATO impune

Marea Neagra, zona de importanta geostrategica deosebita pentru Alianta nord-atlantica, Jens Stoltenberg, Secretarul General NATO Regiunea Marii Negre este de o importanta strategica deosebita pentru NATO, a declarat, ieri, Jens Stoltenberg, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, in urma intrevederii cu premierul Ludovic Orban pe care a avut-o la sediul institutiei de la Bruxelles.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

VARSTA DE PENSIONARE. Ludovic Orban explica ce vrea si ce nu vrea sa faca Guvernul

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul nu vizeaza cresterea varstei de pensionare, ci posibilitatea ca aceia care doresc sa poata opta pentru retragerea din activitate dupa varsta stabilita in prezent, aratand ca nu s-a decis momentul in care se va emite o astfel de reglementare.

Ludovic Orban anunta prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor: Sensul discutiilor pe care le-am avut cu presedintele converge spre aceasta solutie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor. Declaratia premierului vine dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )