Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sinteza zilei. Adevarul nestiut despre Lombardia Romaniei. inregistrari explozive

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Adevarul nestiut despre Lombardia Romaniei. inregistrari explozive

Inregistrari explozive, marti, la Sinteza zilei. Mihai Gadea a prezentat o serie de marturii care devoaleaza ceea ce unii au incercat sa ascunda despre cazul de la Suceava. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Fiica unui barbat din Suceava decedat din cauza coronavirusului, marturisiri cutremuratoare

Fiica unui pacient care a murit la spitalul din Suceava in urma infectiei cu coronavirus a povestit, marti, la Sinteza zilei, drama prin care trece zilele acestea.

Adevarul tulburator despre Aspirina din Las Fierbinti. Nu stii cat am plans! Ce i s-a intamplat Mirelei Oprisor

Mirela Oprisor joaca rolul Aspirinei in Las Fierbinti, femeia usoara a satului la care barbatii merg cu pretextul de a lua diverse leacuri. Relaxata si glumeata, ajuta pe toti cei in nevoie, facand diferenta intre problemele grave si nimicurile intampinate de unii. O viata usoara, fara griji, nu ca cea pe care a trait-o actrita, .

Ilinca Vandici, adevarul nespus despre casnicia cu Andrei: A fost cea mai grea incercare

Crede ca lucrurile care trebuie sa se intample nu au cum sa fie impiedicate, de nimeni si de nimic, ca asa a fost scris. Povestea dintre Ilinca Vandici si Andrei a inceput timid, dar a evoluat rapid. impreuna au depasit multe obstacole. Ce i se reproseaza cel mai des vedetei de la Kanal D, cum se lupta cu pandemia si de ce crede ca soacra ii seamana, aflati dintr-un interviu marca OK!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )