Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marti, la Sinteza zilei un scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis a incalcat deja Constitutia. Gata! in acest moment, o incalcare atat de grava. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Cu siguranta va fi o suspendare!

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat daca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, asa cum a solicitat Curtea.

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai.

Decizie-soc pentru Klaus Iohannis. Declinarea dosarului penal in care e implicat Presedintele este nelegala

Decizie soc pentru Klaus Iohannis, cu privire la dosarul penal nr. 250/P/2018 pe care in mod nelegal DNA l-a declinat la 25 mai 2018 la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, unde nu avea ce cauta. Procurorul.

Adrian Nastase, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa uriasul miting PSD

Adrian Nastase sustine ca mitingul PSD a aratat faptul ca linia de fractura in societatea romaneasca nu mai este cea ideologica sau cea economico-socala, ci una care are la baza axa.

Teorie-soc, la Sinteza zilei. Mesajul secret transmis de Kovesi la receptia de la Ambasada Marii Britanii

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, la Sinteza zilei ca, prin prezenta sa la receptia data de Ambasada Marii Britanii pentru a marca Ziua Reginei Elisabeta a II-a si Ziua Nationala a Regatului Unit, Laura.

Mesajul lui Klaus Iohannis, in plin SCANDAL izbucnit dupa ce CCR a hotarat ca trebuie s-o REVOCE pe Kovesi: O decizie pe care o REGRETAM, dar o RESPECTAM

Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la receptia oferita cu prilejul Zilei de nastere a Majestatii sale Regina Elisabeta a II-a Queens Birthday Party), organizata de Ambasada Marii Britanii in.

Membru CNA, autosesizare privind Sinteza Zilei cu Liviu Dragnea: Afirmatiile liderului PSD amintesc de anul 1990. Moderatorul nu a intervenit

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), s-a autosesizat cu privire la afirmatiile mincinoase, acuzatiile si amenintarile facute de Liviu Dragnea in emisiunea Sinteza zilei, fara ca moderatorul Mihai Gadea sa intervina, fapt ce incalca legislatia audiovizualului.

Sinteza zilei. De ce au mers cei de la Rezist pe Arena Nationala. Imagini-soc

Mihai Gadea a comentat, luni, la Sinteza zilei, momentul in care Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala, in timp ce a urcat pe scena alaturi de Simona Halep. Vreau sa va rog sa fiti atenti l.

Sinteza zilei. Imagini noi de la mitingul PSD cu cei care au incitat la violenta in strada

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei noi imagini de la mitingul PSD de sambata si modul in care indivizi bine organizati au incercat sa incite la violenta. Langa 430. 000 de romani, care prot.

Simona Halep, felicitata de Klaus Iohannis: Campioana noastra a luptat pentru fiecare minge si nu a renuntat n niciun moment

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, pe Facebook, un mesaj in care o felicita pe Simona Halep pentru victoria extraordinara obtinuta la Roland Garros.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )