Libnet.ro
UNICEF

10:00

Decizie-soc pentru Klaus Iohannis. Declinarea dosarului penal in care e implicat Presedintele este nelegala

Antena3 Antena3,
Decizie-soc pentru Klaus Iohannis. Declinarea dosarului penal in care e implicat Presedintele este nelegala

Decizie soc pentru Klaus Iohannis, cu privire la dosarul penal nr. 250/P/2018 pe care in mod nelegal DNA l-a declinat la 25 mai 2018 la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, unde nu avea ce cauta. Procurorul. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marti, la Sinteza zilei un scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis a incalcat deja Constitutia. Gata! in acest moment, o incalcare atat de grava.

Lia Olguta Vasilescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Cu siguranta va fi o suspendare!

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat daca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, asa cum a solicitat Curtea.

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai.

Adrian Nastase, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa uriasul miting PSD

Adrian Nastase sustine ca mitingul PSD a aratat faptul ca linia de fractura in societatea romaneasca nu mai este cea ideologica sau cea economico-socala, ci una care are la baza axa.

Simona Halep, felicitata de Klaus Iohannis: Campioana noastra a luptat pentru fiecare minge si nu a renuntat n niciun moment

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, pe Facebook, un mesaj in care o felicita pe Simona Halep pentru victoria extraordinara obtinuta la Roland Garros.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Simona Halep dupa victoria de la Roland Garros

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis Simonei Halep un mesaj de felicitare pentru victoria din finala de la Roland Garros.

Radu Banciu: Klaus Iohannis are un vocabular de copil de clasa a VII-a. N-a facut nici cel mai mic efort sa ajunga sa invete ceva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu semneaza inca decretul de revocare a sefei DNA, pentru ca inca nu a fi.

Mesajul lui Klaus Iohannis, in plin SCANDAL izbucnit dupa ce CCR a hotarat ca trebuie s-o REVOCE pe Kovesi: O decizie pe care o REGRETAM, dar o RESPECTAM

Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la receptia oferita cu prilejul Zilei de nastere a Majestatii sale Regina Elisabeta a II-a Queens Birthday Party), organizata de Ambasada Marii Britanii in.

Florin Iordache, intrebat daca se poate ajunge la suspendarea lui Klaus Iohannis: Bineinteles!

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei a declarat marti ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, se.

Klaus Iohannis, atac violent la Dragnea: E inadmisibil ca un infractor sa ameninte magistratii la televizor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este inadmisibil faptul ca un politician care este si infractor sa ameninte magistratii, facand referire la declaratiile presedintelui PSD, Liviu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )