Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sinteza Zilei. Cum insela Traian Basescu vigilenta jurnalistilor

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Cum insela Traian Basescu vigilenta jurnalistilor

Traian Basescu s-a dovedit a fi vigilent atunci cand o vizita pe Elena Udrea. Fostul presedinte schimba masinile in drum spre fosta sotie a lui Dorin Cocos, la care ajungea cu ajutorul fratelui blondei. Rugat sa d. continuă pe Antena3

Traian Basescu avertizeaza Platforma Demnitate si Adevar

Decizia Platformei Demnitate si Adevar de a cere simultan cu liderul PSRM, Igor Dodon, si liderul PPPN, Renato Usatii, retragerea votului dat de majoritatea parlamentara, este o greseala, considera fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Traian Basescu, mesaj pentru Platforma DA de la Chisinau: A cere simultan cu Igor Dodon si Renato Usatii retragerea votului dat de majoritatea parlamentara este o greseala

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis joi seara un mesaj nou infiintatei Platforme Demnitate si Adevar din Republica Moldova care a organizat, impreuna cu doua partide pro-ruse conduse de liderii Igor Dodon si Renato Usatii), protestele desfasurate in ultimele zile la Chisinau, sfatuindu-i liderii miscarii sa se distanteze de pozitiile lui Dodon si Usatii, pe care ii acuza ca vor instabilitate, pentru ca numai asa pot sa isi pacaleasca electoratul. Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca platforma DA are nevoie de cateva luni de respiro in care sa se poata transforma in partid politic.

Traian Basescu face o radiografie a situatiei din Republica Moldova: Este extrem de riscanta

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare MP) a calificat, duminica, situatia din Republica Moldova ca fiind extrem de riscanta si a subliniat ca interesul Romaniei este ca tara vecina.

Politicianul giurgiuvean care isi cauta iubita, reprimit in MP. Ordinul a fost dat prin SMS de Traian Basescu

Politicianul giurgiuvean Marius Cracea, care a anuntat in urma cu cateva zile ca isi cauta o iubita, a fost reprimit in Miscarea Populara la cateva zile de la excludere, in urma unui SMS trimis de liderul formatiunii, Traian Basescu, sefului organizatiei judetene, Ionel Dinu.

Traian Basescu da sfaturi pentru rezolvarea crizei politice de la Chisinau

Fostul presedinte Traian Basescu ii sfatuieste pe simpatizantii platformei Demnitate si Adevar sa faca demersurile necesare pentru a deveni partid politic, recomandandu-le totodata sa se alieze cu formatiunea condusa de Valeriu Strelet.

Traian Basescu a intrat in campania electorala pentru locale

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa noului PNL, din care fac parte si fostii sai colaboratori din PDL, pe care il acuza ca incearca sa jongleze cu regulile legate de alegerea edililor in functie de interesele de moment.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )