Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei: Lia Olguta Vasilescu arunca bomba

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Lia Olguta Vasilescu arunca bomba

Lucrurile incep sa se agite in Romania si nu este vorba doar de campania electorala pentru al doilea tur. Lia Olguta Vasilescu arunca bomba dupa cresterea euro si a dolarului. Coordonatorul campaniei. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

Olguta Vasilescu, iesire nervoasa inainte de inchiderea urnelor. Dragnea a fost condamnat pentru asta!

Lia Olguta Vasilescu a avut o iesire nervoasa, cu doar cateva ore inainte de inchiderea urnelor. Coordonatorul de campanie al PSD sustine ca membrii USR calca legea electorala in picioare prin indemnurile repetate la vot. Ea a mentionat ca Liviu Dragnea a primit o condamnare cu suspendare pentru ca a chemat oamenii la urne. Lia .

Olguta Vasilescu, despre noua guvernare: Ce se mai luau de balerinele PSD, cand noul trend e cu manechinii PNL

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si-a spus parerea despre noul Executiv, la carma caruia se afla Ludovic Orban. Aceasta a transmis o critica la adresa noii guvernari, cu doar o zi inainte de alegerile prezidentiale. Mai mult, fostul ministru in guvernul PSD, le-a dezvaluit romanilor ce crede despre guvernul nou investit de Klaus .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, anunt incendiar: Toti liderii USR au devenit penali

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt incendiar pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru al Muncii sustine ca toti liderii USR au devenit penali.

Olguta Vasilescu critica dur guvernarea PNL: Pacalicii acestia nu vor aplica legea salarizarii

Olguta Vasilescu critica in termeni duri guvernarea PNL. Fostul ministru al Muncii sustine ca liberalii nu vor aplica legea salarizarii si ca romanii vor fi fericiti daca raman macar cu ce au lasat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )