Libnet.ro
UNICEF

12:16

Sinteza zilei. Liviu Dragnea: Nu sunt tenisuni intre mine si premierul Grindeanu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Liviu Dragnea: Nu sunt tenisuni intre mine si premierul Grindeanu

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, colaborarea cu premierul Sorin Grindeanu. intrebat daca are sau nu o problema cu. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre vizita lui Iohannis in Statele Unite: America este un partener strategic extrem de important pentru noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre vizita presedintelui Klaus Iohannis in Statele Unite. imi doresc sa.

Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Curtea Constitutionala a ramas consecventa

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre decizia Curtii Constitutionale. Astazi s-a decis ca este la latitudinea Parlamentului s?.

Sinteza zilei. LiviuDragnea: Eu nu am avut si nu am de gand sa il schimb pe premierul Grindeanu

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre o posibila remaniere a lui Sorin Grindeanu. intrebat daca vrea sa il.

Subiectele Zilei: Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu incearca sa stopeze in fasa scandalurile despre angajarea rudelor; Povestea lui Dinte, victima agresiunilor politistilor; Cum l-a infundat colaboratorul DIICOT sub acoperire Sandel Cotabita pe Ch

Orban in lupta directa cu Soros. In Ungaria, Viktor Orban a inceput un. Mita pentru doi medici, in schimbul unui post. Doi medici radiologi si.

Sinteza zilei. Cand vor avea romanii mai multi bani? Liviu Dragnea explica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre Legea salarizarii si a explicat care va fi exact parcursul acesteia. Mai mult, Liviu.

Sinteza zilei. Judecatoarea Gabriela Baltag: Nu stim ce se poate gasi in arhiva SIPA. Multi au ravnit la ea

Judecatoarea Baltag a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre desecretizarea arhivei SIPA. Foarte multi ministrii de justitie au adusin.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Eu nu am avut de gand si nu am de gand sa-l schimb pe premierul Grindeanu / Despre decizia Curtii Constitutionale: Parlamentul sau Guvernul sunt obligate sa stabileasca un prag la abuzul in serviciu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara, la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca nu are de gand sa-l schimbe pe premierul Sorin Grindeanu.

Sinteza zilei. Ancheta pe care presedintele Romaniei trebuie sa o vada inainte de a ajunge la Casa Alba

O ancheta despre Drumul lui Trump la Casa Alba a fost prezentata luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o.

Sinteza zilei. Documentar despre presedintele Statelor Unite, Donald Trump

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, un documentar care spune cine este presedintele american Donald Trump si cum a castigat el. Asta in contextul in care presedintele.

Sinteza zilei. Camelia Bogdan, articole platite in presa internationala

Mihai Gadea a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre judecatoarea exclusa din magistratura de catre Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca a primit bani de la partea vatamata in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )