Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sinucidere la Sanatoriul Moroieni, din Dambovita. Un pacient internat s-a aruncat de la etaj

Antena3 Antena3,
Sinucidere la Sanatoriul Moroieni, din Dambovita. Un pacient internat s-a aruncat de la etaj

Un pacient internat la Sanatoriul Moroieni a murit, miercuri, dupa ce a cazut de la un etaj al Sanatoriului Moroieni, din Dambovita. Incidentul a fost anuntat la 112 de cadrele medicale. Potrivit IPJ. continuă pe Antena3

Directorul unei scoli din Dambovita a fost batut de un parinte Sindicate: Nu trebuie sa mai toleram astfel de acte in scoala romaneasca

Directorul unei scoli din Dambovita a fost batut luni de parintele unui elev de clasa a VI-a, pe motiv ca a facut observatie copilului sau. Robert Nenisanu, directorul Scolii Badulesti, se afla in curtea scolii cand parintele a venit si a inceput sa-l loveasca. Sindicatele din Educatie solicita inasprirea legislatiei si constituirea unui grup de lucru intre reprezentanti ai Ministerului Educatiei si MAI pentru a veni cu un set de masuri privind combaterea fenomenului in institutii.

Scandal-monstru la o scoala din Dambovita! Profesor luat la bataie de tatal unui elev

Scandal la o scoala din Dambovita. Directorul Scolii Badulesti a fost luat la bataie de parintele unui elev. Profesorul a sunat la 112 si a povestit politistilor cum tatal unui elev de clasa a.

Momente de groaza pentru un tanar din Dambovita. Baiatul a fost injunghiat in plina strada

Un tanar de 23 de ani din Odobesti, Dambovita este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat un barbat de 28 de ani, din aceeasi localitate. Din fericire cel care a fost injunghiat a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )