Libnet.ro
UNICEF

10:00

Site-ul ANAF nu va functiona pana duminica dimineata din cauza unor operatiuni de mentenanta

B1 B1,
Site-ul ANAF nu va functiona pana duminica dimineata din cauza unor operatiuni de mentenanta

Site-ul ANAF nu va functiona pana duminica dimineata, la ora 9. 00, din cauza unor operatiuni de mentenanta. Potrivit unui comunicat de presa, este vorba despre interventii de modernizare a retelei de. continuă pe B1

Site-ul ANAF nu va functiona pana duminica dimineata la ora 9:00

Ministerul Finantelor Publice, prin Centrul National de Informatii Financiare, si Agentia Nationala de Administrare Fiscala deruleaza operatiuni de modernizare a retelei de comunicatii SAN Storage Area Network), interventii ce vor genera indisponibilitatea serviciilor electronice furnizate prin intermediul portalului www. anaf. ro, se arata intr-un comunicat de presa.

Un medic de familie a decedat din cauza infectiei cu COVID-19, iar altul s-a infectat. Un oras din Olt a ramas fara medici

Orasul Potcoava,judetul Olt, a ramas fara niciun medic de familie din cauza pandemiei de coronavirus. Unul dintre cei doi medici de familie din orasul Potcoava,a decedat din cauza Covid-19 si cel.

Ramona Badescu este in doliu. Ce tragedie: tatal ei a murit din cauza virusului ucigas

Ramona Badescu este in doliu dupa ce tatal ei a murit din cauza virusului ucigas. Ramona Badescu traieste un adevarat cosmar dupa ce tatal ei a murit, la varsta de 89 de ani. Barbatul suferea de mai multe boli si fusese internat in spital, acum o saptamana, unde a fost diagnosticat si cu coronavirus. Vestea .

Patriarhul Serbiei a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Patriarhul Serbiei Irineu a murit din cauza infectiei cu Covid-19, anuntul fiind facut de presedintele Aleksandar Vucic pe contul sau oficial de instagram, relateaza Reuters. Irineu avea 90 de ani si a fost o figura cu o puternica influenta politica, conservatoare. A fost diagnosticat cu infectia cu noul coronavirus pe 4 noiembrie si, de atunci, a fost internat intr-un spital militar din Belgrad.

BURSELE LUMII Pietele internationale, speriate de inasprirea restrictiilor din cauza Covid-19

Pietele europene au scazut ieri, din cauza raspandirii infectarilor cu coronavirus in regiune si a restrictiilor impuse in acest context.

Viktor Orban: Ungaria a blocat bugetul UE din cauza santajului privind imigratia

Ungaria a folosit dreptul sau de veto fata de bugetul UE pentru 2021-2027 si contra fondului de revenire post-coronavirus din cauza ca ar fi fost obligata sa accepte imigratia, a declarat miercuri premierul Viktor Orban, potrivit Reuters.

CIOLOS: Ce s-a intamplat la Piatra Neamt nu din cauza lipsei banilor s-a intamplat ci din cauza acestei politizari

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a declarat, astazi, ca situatii precum cele inregistrate la spitalele din Suceava si Piatra Neamt s-au datorat atitudinii politicienilor, relateaza Agerpres.

STUDIU: Romanii, printre cetatenii cei mai afectati din punctul de vedere al veniturilor, din cauza pandemiei de COVID-19

Potrivit unui sondaj realizat pentru Parlamentul European, romanii se afla pe locul doi intr-un top al cetatenilor UE care considera ca le-au fost afectate veniturile din cauza pandemiei de COVID-19, fiind.

Piata auto europeana a reluat scaderile din cauza restrictiilor impuse in tot mai multe tari

Doar in Romania si Irlanda piata masinilor noi a crescut in UE, in timp ce per total inmatricularile au scazut cu 8%, iar in cateva tari scaderea a fost de 25%. in septembrie, piata europeana fusese pe plus, dar din octombrie incep sa se vada efectele restrictiilor de circulatie din valul doi, dar si ale crizei economice. La zece luni, piata auto a UE a scazut cu 26%, iar de la tara la tara piata s-a diminuat cu ponderi intre 16% si 43%.

Alexandra Stan, devastata din cauza despartirii de iubit: Sunt inca in stare de soc

Alexandra Stan este din nou singura. Faimoasa cantareata a decis sa se desparta deBogdan Draghici, alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste. Relatia lor a durat doar cateva.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )