Libnet.ro
UNICEF

19:00

Site-ul CNAIR blocat, din cauza unui atac cibernetic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Site-ul CNAIR blocat, din cauza unui atac cibernetic

Site-ul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) nu poate fi accesat la ora transmiterii acestei stiri, fiind tinta unui atac cibernetic, a declarat, astazi, pentru Agerpres, Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Site-ul CNAIR nu este functional, din cauza unui atac cibernetic

Site-ul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) nu poate fi accesat la ora transmiterii acestei stiri, fiind tinta unui atac cibernetic, a declarat, astazi, pentru Agerpres, Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al companiei.

Site-ul CNAIR nu este functional, din cauza unui atac cibernetic

Site-ul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) nu poate fi accesat la ora transmiterii acestei stiri, fiind tinta unui atac cibernetic, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Alin.

Site-ul CNAIR, tinta unui atac cibernetic. Datele personale ale utilizatorilor de roviniete au fost salvate

Site-ul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) nu poate fi accesat, fiind tinta unui atac cibernetic, a declarat, luni, pentru Agerpres, Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al companiei.

Trafic ingreunat pe DN3 din cauza unui accident petrecut la intrarea in Branesti

Traficul pe DN3 Bucuresti-Calarasi se desfasoara pe un singur fir, la intrarea in localitatea Branesti din cauza unui accident in care au fost implicate douam autoturisme.

O sala de fitness saudita pentru femei, nchisa din cauza unei videoclip considerat indecent

Autoritatile saudite au dispus vineri inchiderea unei sali de fitness pentru femei de la Riad, din cauza unui videoclip promotional in care aparea o femeie in tinuta sportiva mulata, relateaza Agerpres citand AFP.

Circulatia rutiera pe Transfagarasan, oprita pna luni dimineata, din cauza incendiului de vegetatie de lnga cetatea Poenari

Circulatia rutiera pe Transfagarasan este oprita duminica seara pe ambele sensuri, din cauza incendiului de vegetatie de langa cetatea Poenari din judetul Arges, politistii estimand ca traficul va putea fi reluat luni dimineata, in jurul orei 8.

Botosani: Tanar, condamnat la inchisoare cu executare din cauza unor mesaje trimise pe Facebook

Un tanar din botosani a fost condamnat la inchisoare dupa ce a santajat doua adolescente pe Facebook. Barbatul, in varsta de 26 de ani, a primit o pedeapsa de doi ani si opt luni de inchisoare cu.

Macel in clanul Duduienilor, din cauza dansatoarei Cristina Pucean! I-a taiat gatul, in toiul petreceri

Unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Bucuresti a fost injunghiat in gat, zilele trecute, la un botez, dupa o bataie sangeroasa declansata, din gelozie, de fostul iubit al Cristinei Pucean. in urma inci.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )