Libnet.ro
UNICEF

08:45

Trafic ingreunat pe DN3 din cauza unui accident petrecut la intrarea in Branesti

Adevărul Adevărul,
Trafic ingreunat pe DN3 din cauza unui accident petrecut la intrarea in Branesti

Traficul pe DN3 Bucuresti-Calarasi se desfasoara pe un singur fir, la intrarea in localitatea Branesti din cauza unui accident in care au fost implicate douam autoturisme. continuă pe Adevărul

O persoana, ranita in urma unui accident rutier pe soseaua Colentina. Circulatia tramvaielor a fost blocata

O persoana a fost ranita in urma unui accident rutier pe soseaua Colentina, pe sensul spre soseaua Fundeni. Accidentul a avut intre o masina si un tramvai. Persoana ranita usor este soferul.

Brasov: Un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 124

Un barbat din Brasov, in varsta de 48 de ani, a murit din cauza gripei, numarul total al persoanelor ajungand la 124. Barbatul nu era imunizat antigripal si nu avea alte probleme de sanatate, scrie.

Sibiu: Protest spontan la Spitalul de Pneumoftiziologie din cauza scaderii veniturilor (VIDEO)

Angajatii Spitaului de Pneumoftiziologie din Sibiu protesteaza din cauza scaderii veniturilor odata cu aplicarea noului regulament privind acordarea sporurilor. Oamenii tin foi pe care scrie Vrem sporurile.

Din cauza nerespectarii legii, 1,1 MILIARDE de EURO nu au fost virate la Pilonul II de pensii. Cu cati bani au ramas romanii in conturi dupa 10 ani de contributii (FOTO)

Conducerea Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a facut marti o dezvaluire incredibila. Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9%.

Contributii de 1,1 miliarde de euro nu au fost virate la Pilonul II de pensii din cauza nerespectarii legii: Dupa 10 ani, romnii au sume cu 12,9% mai mici n conturile personale

Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9% mai mici in contul personal decat ar fi avut daca legea ar fi fost respectata, iar impactul la nivelul Pilonul II este de 1,1 miliarde de euro contributii nevirate), arata conducerea APAPR Asociatia care reprezinta administratorii fondurilor de pensii private), intr-o prezentare sustinuta astazi in cadrul unor audieri in Comisia Economica din Senat.

Valea Oltului, blocata. Doua TIR-uri si un autoturism au fost implicate intr-un accident

Unul din cele mai tranzitate drumuri din Romania, DN 7 sau E 81, a fost din nou blocat in dimineata zilei de 18 aprilie de un accident rutier, produs in judetul Valcea. La Caineni, s-au ciocnit doua TIR-uri si un autoturism.

UPDATE Valea Oltului, deblocata. Doua TIR-uri si un autoturism au fost implicate intr-un accident

Unul din cele mai tranzitate drumuri din Romania, DN 7 sau E 81, a fost din nou blocat in dimineata zilei de 18 aprilie de un accident rutier, produs in judetul Valcea. La Caineni, s-au ciocnit doua TIR-uri si un autoturism.

Botosani: O fetita de 6 ani este in stare grava, in urma unui accident rutier

O fetita, in varsta de 6 ani, a fost ranita grav, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc in Vorona, judetul Botosani. Copilul a iesit in drum fara sa se asigure si a fost surprinsa de o auto.

Cum a ajuns un roman din postura de victima a unui accident de circulatie in cea de suspect privind comiterea a patru infractiuni

Un accident cu trei victime, care a avut loc pe D. 240G, in localitatea galateana Tepu, a scos la iveala comiterea mai multor fapte penale de catre unul dintre soferii implicati in evenimentul rutier, printre acestea numarandu-se falsul material in inscrisuri oficiale si uzul de fals.

Cauza decesului Ionelei Prodan: stop cardiorespirator iresuscitabil

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan a murit luni, la ora 21:00, din cauza unui stop cardiorespirator iresuscitabil, precizeaza Spitalul Elias, unde aceasta era internata de o luna ca urmare a acutizarii unor afectiuni cronice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )