Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pozitia OFICIALA a PSD, dupa anuntul lui TOADER: Concluzia pe care a tras-o e fireasca

B1 B1,
Pozitia OFICIALA a PSD, dupa anuntul lui TOADER: Concluzia pe care a tras-o e fireasca

Prima pozitie oficiala a PSD fata de concluziile prezentate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost anuntata de purtatorul de cuvand al partidului, Adrian Dobre. Raportul pe care domnul. continuă pe B1

Pozitia OFICIALA a PSD, la anuntul lui TOADER: Concluzia pe care a tras-o e fireasca

Prima pozitie oficiala a PSD fata de concluziile prezentate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost anuntata de purtatorul de cuvand al partidului, Adrian Dobre. Raportul pe care domnul.

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei este blocat, de la orele amiezii, dupa anuntul lui Tudorel Toader, ca.

LIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul ministrului Toader privind revocarea sefei DNA. Oameni in strada si in marile orase

Cateva sute de persoane s-au adunat joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Mitinguri de protest au loc si in Cluj, Iasi, Sibiu si Constanta.

FOTO VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul ministrului Toader privind revocarea sefei DNA. Oameni in strada si in marile orase

Peste doua mii de oameni s-au adunat joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Mitinguri de protest au loc si in Cluj, Iasi, Sibiu, Brasov, Constanta.

Procurorul general, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar reafirma, dupa dupa anuntul lui Tudorel Toader privind declansarea procedurii de revocare a sefei DNA, ca nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi.

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

Serban Nicolae, reactie dura dupa anuntul privind revocarea Laurei Codruta Kovesi

Concluziile raportului prezentat joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, arata o situatie fara precedent, cu acte de natura sa submineze insasi autoritatea statului roman, iar factorii responsabili ar fi.

Reactii EXPLOZIVE dupa decizia lui TOADER: E o seara TRISTA! A ales sa fie de partea INFRACTORILOR

Reactie exploziva a PNL dupaanuntul facut de Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurilor de revocare a Laurei Kodruta Kovesi. Purtatorul de cuvant al partidului a.

Ce urmeaza dupa decizia lui TOADER privind sefa DNA? Rolul crucial al PRESEDINTELUI

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis joi seara declansarea procedurii de suspendare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in cadrul prezentarii unui Raport privind activitatea manageriala a sefului DNA.

Codrin Sefanescu, in culmea fericirii dupa decizia lui Toader: Raportul ministrului, devastator nu numai pentru Kovesi, ci si pentru DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Decizia a starnit critici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )