Libnet.ro
UNICEF

08:15

Site-uri americane de stiri, blocate pentru Uniunea Europeana. Ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Site-uri americane de stiri, blocate pentru Uniunea Europeana. Ce s-a intamplat

Cateva site-uri de stiri americane, inclusiv Los Angeles Times si New York Daily News, au inceput sa fie indisponibile pentru cititorii din Uniunea Europeana, dupa intrarea in vigoare a regulilor de protectie a . continuă pe Antena3

Uniunea Europeana va deschide negocierile pentru aderarea Albaniei si Macedoniei in iunie 2019, dar numai in anumite conditii

Uniunea Europeana va deschide calea pentru aderarea Albaniei si Macedoniei la blocul comunitar in luna iunie a anului viitor, dar acest lucru se va intampla numai in cazul in care cele doua tari din Balcani vor inregistra progrese in privinta statului de drept si in privinta combaterii criminalitatii organizate.

Uniunea Europeana se extinde! Doua state incep procedurile de aderare

Liderii statelor din Uniunea Europeana, reuniti la Bruxelles, au decis ca negocierile de aderare cu Macedonia si Albania sa fie lansate pana la finalul lui 2019 daca ambele tari aspirante inregistreaza.

Donald Trump l-a indemnat pe Emmanuel Macron sa scoata Franta din Uniunea Europeana

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a indemnat pe omologul sau francez, Emmanuel Macron, sa scoata Franta din Uniunea Europeana. Donald Trump a facut aceasta propunere in cursul intrevederii private pe care a.

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata marti dupa mai multe luni de dezbateri in parlamentul britanic, informeaza AFP. Adoptat saptamana trecuta de parlamentul.

Se schimba UNIUNEA EUROPEANA! Incredibil ce se va intampla cu romanii din strainatate

Cancelarul german, Angela Merkel, a avut marti, la Berlin, o intalnire cu premierul spaniol, Pedro Sanchez, cei doi sustinand ca vor intensifica relatiile de cooperare bilaterala, pentru a promova reforma.

Washington Post: Donald Trump i-ar fi propus lui Emmanuel Macron sa iasa din Uniunea Europeana

Surse citate de Washington Post sustin ca presedintele american Donald Trump i-ar fi propus lui Emmanul Macron un acord bilateral cu Statele Unite, iar in schimb Franta sa paraseasca Uniunea.

Spania anunta ca va primi de la Uniunea Europeana, alaturi de Maroc, fonduri suplimentare pentru a gestiona problemele legate de imigratie

Liderii europeni au cazut de acord pentru a oferi fonduri suplimentare Spaniei si Marocului pentru a ajuta cele doua tari sa gestioneze valurile de migranti care ajung pe teritoriile lor, conform prim-ministrului spaniol Pedro Sanchez, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )