Libnet.ro
UNICEF

00:07

Situatia din Italia, mult mai grava decat o indica cifrele oficiale: Numarul real al infectiilor ar putea fi de 600.000, potrivit Protectiei Civile

B1 B1,
Situatia din Italia, mult mai grava decat o indica cifrele oficiale: Numarul real al infectiilor ar putea fi de 600.000, potrivit Protectiei Civile

Situatia din Italia poate fi mult mai grava decat o indica cifrele oficiale. Numarul persoanelor infectate ar putea fi de zece ori mai mare decat cel anuntat, bilantul real atingand un numar de 600. 000 de. continuă pe B1

Romanii din Italia nu mai pot veni acasacu avionul via Germania si Franta. Totusi, pot parasi Italia fara restrictii

Inchiderea granitelor Italiei, anuntata in 9 martie, nu a oprit cetatenii romani din Peninsula sa se intoarca acasa. Dupa restrictiile impuse in Ungaria, multi dintre acestia au luat avionul din tari precum Germania si Franta.

Marturia unui asistent medical din Italia. Cum se comporta pacientii din spitale

In acest moment toaa Italia este rapusa de coronavirus cu peste 600 de morti in ultimele 24 de ore iar, din pacate, numarul total de decese a ajuns la 4. in Italia este una dintre cele mai mari comunitati de romani din Europa de Vest si toti se confrunta cu pandemia COVID-19. Marturia unui asistent .

Ultima ora! Un roman a fost gasit mort in apartamentul sau din Italia. in ce conditii a fost scos barbatul din casa

Un roman in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria locuinta, dupa ce vecinii nu-l mai vazusesera de 4 zile. Potrivit cunostintelor, barbatul locuia singur intr-un apartament din Torino, de pe strada Bignone a Pinerolo. Cum a fost gasit romanul Vecinii, care obisnuiau sa-i duca barbatului roman mancare si sa-l ajute .

Asistent din Italia, mesaj dramatic: Deci te implor. Tu, care esti sanatos, fa un pas inapoi!

Mesaje tot mai dramatice vin din Italia, unde pandemia de coronavirus a lovit in plin.

O femeie, care trebuia sa stea in izolare cu sotul sau intors din Italia, s-a plimbat pe la institutii publice

O femeie din Valcea a ascuns autoritatilor ca sotul ei a revenit acasa din Italia si s-a plimbat prin mai multe institutii publice, desi trebuia sa stea in izolare acasa.

Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia. Zici ca sunt desprinse din filmele de groaza

Italia se confrunta cu pandemia de COVID-19 si cu un numar de peste 5476 de decese. Numarul deceselor din cauza pandemiei coronavirusului a continuat duminica sa creeasca in Europa, Italia anuntand 651 de morti intr-o singura zi. Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia A fost o crestere cu 13,5%, dar s-a inregistrat o scadere de .

Presedintele CJ Constanta sustine ca aproximativ 1500 de romani adusi din Italia vor fi carantinati la Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, sustine ca aproximativ 1. 500 de romani vor fi adusi din Italia pentru a fi plasati in carantina la Constanta si crede ca acest gest este unul de iresponsabilitate maxima, atat pentru cei adusi din Italia, cat si pentru locuitorii judetului.

Ministerul Afacerilor Externe: Revin in tara 184 cetateni romani din Italia

Autoritatile romane anunta revenirea in taraa 184 de conationali, din Italia. Acestia vor fi adusi cu un avion apartinand unui operator privat. in continuarea demersurilor comune ale.

CORONAVIRUS. Al patrulea avion cu romani repatriati din Italia aterizeaza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu

Prefectul judetului Constanta, George Niculescu,a anuntat ca al patrulea avion cu romani din Italia va ateria marti seara pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu. Acestia vor fi dusi, sub.

COVID-19: Autoritatile din Italia au aprobat utilizarea dronelor pentru a monitoriza respectarea carantinei

Politia locala din Italia are acum voie sa utilizeze drone pentru a monitoriza miscarile cetatenilor in timpul pandemiei coronavirusului. Autoritatea italiana de aviatie civila ENAC) a aprobat luni.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )