Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ministerul Afacerilor Externe: Revin in tara 184 cetateni romani din Italia

B1 B1,
Ministerul Afacerilor Externe: Revin in tara 184 cetateni romani din Italia

Autoritatile romane anunta revenirea in taraa 184 de conationali, din Italia. Acestia vor fi adusi cu un avion apartinand unui operator privat. in continuarea demersurilor comune ale. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ministerul Afacerilor Externe repatriaza 109 romani din Venetia, Italia, luni seara

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Transporturilor au colaborat pentru repatrierea a 109 cetateni romani din Venetia, luni seara. Persoanele care urmeaza sa ajunga in tara fac parte din categoria.

MAE: in cursul acestei seri vor reveni in tara 109 cetateni romani aflati temporar in Italia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca, in cursul serii de luni, vor reveni in tara 109 cetateni romani aflati temporar in Italia.

in cursul acestei seri, revin in tara inca 184 de cetateni romani din Italia

In continuarea demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe MAE) si ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, in cursul acestei seri, sunt readusi in tara 184 de cetateni romani din Italia.

MAE: Peste 180 de cetateni romani adusi luni seara din Venetia cu o cursa charter

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca in aceasta seara, 24 martie, vor fi adusi in tara 184 de cetateni romani, din Venetia, in contextul crizei de coronavirus.

MAE anunta ca alti 184 de cetateni romani vor reveni din Italia, cu o cursa tip charter

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca alti 184 de cetateni romani aflati temporar in Italia,.

MAE: Peste 100 de cetateni romani adusi luni seara din Venetia cu o cursa charter

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca in aceasta seara, 23 martie, vor fi adusi in tara 109 cetateni romani, cu o cursa charter, din Venetia, in contextul crizei de coronavirus.

Ordonanta militara 3 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, astazi, 24 martie 2020, ordonanta militara 3 din 2020 care prevede noi restrictii si masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

USR Constanta: Ministerul Afacerilor Interne sa-si puna hotelul din Mamaia la dispozitia personalului medical

USR someaza Ministerul Afacerilor Interne sa puna la dispozitie propriul hotel de pe litoral, Meridian din statiunea Mamaia, pentru gazduirea cadrelor medicale din Constanta.

Bilantul romanilor repatriati pana acum din cauza pandemiei de coronavirus. MAE: Doar pe cale rutiera, prin Ungaria, au venit aproximativ 46.800 cetateni, in decurs de o saptamana

Ministerul Afacerilor Externe face, luni, bilantiul romanilor repatriati de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, pe cale rutiera, aproximativ 46. 800 cetateni romani au intrat in tara de.

30 de romani din strainatate, infectati cu noul coronavirus. 7 decese de la inceputul pandemiei

Ministerul Afacerilor Externe a precizat sambata dimineata ca in prezent30 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19. De asemenea, potrivit autoritatilor,de la inceputul epidemiei de COVID-19 si pana la acest moment, 7 cetateni romani au decedat ca urmare a infectiei cu COVID-19: 6 in Italia si 1 in Franta.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )