Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romanii din Italia nu mai pot veni acasacu avionul via Germania si Franta. Totusi, pot parasi Italia fara restrictii

Adevărul Adevărul,
Romanii din Italia nu mai pot veni acasacu avionul via Germania si Franta. Totusi, pot parasi Italia fara restrictii

Inchiderea granitelor Italiei, anuntata in 9 martie, nu a oprit cetatenii romani din Peninsula sa se intoarca acasa. Dupa restrictiile impuse in Ungaria, multi dintre acestia au luat avionul din tari precum Germania si Franta. continuă pe Adevărul

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomentul coronavirus nu mai.

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomenul coronavirus nu mai.

Carantina pe litoral. Locurile unde vor fi izolati romanii veniti din Italia

Romanii veniti din Italia vor fi cazati, in regim de carantina, in hotelurile de pe litoral. Sute de oameni vor sta aici pana vor fi considerati nepurtatori ai coronavirusului.

Romanii din Italia ajung in carantina la Techirghiol. Al patrulea avion, de la Venetia, va sosi in aceasta seara

Prefectul judetului Constanta a anuntat ca marti, 24 martie, pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu va ateriza un nou avion cu romani adusi din Italia.

Primarii de pe litoral, despre romanii adusi din Italia in carantina la malul marii: Pe noi nu ne intreaba nimeni?

Hoteluri din Mamaia, Eforie, Jupiter sunt pe lista autoritatilor pentru locuri de carantina a romanilor adusi din Italia. Si la Sanatoriul Balnear din Techirghiol vor fi cazate in regim de carantina aceste persoane.

Presedintele Mattarella, scrisoare catre omologul german: in multe zone din Italia, generatia varstnica e decimata. Sper ca Germania si alte tari pot fi crutate de calatoria noastra dureroasa

In multe zone din Italia, generatia varstnica este decimata, ceea ce ar trebui sa fie un punct de reper pentru cei tineri, a sustinut presedintele italian Sergio Mattarella, intr-o scrisoare adresata.

Marturia unui asistent medical din Italia. Cum se comporta pacientii din spitale

In acest moment toaa Italia este rapusa de coronavirus cu peste 600 de morti in ultimele 24 de ore iar, din pacate, numarul total de decese a ajuns la 4. in Italia este una dintre cele mai mari comunitati de romani din Europa de Vest si toti se confrunta cu pandemia COVID-19. Marturia unui asistent .

Situatia din Italia, mult mai grava decat o indica cifrele oficiale: Numarul real al infectiilor ar putea fi de 600.000, potrivit Protectiei Civile

Situatia din Italia poate fi mult mai grava decat o indica cifrele oficiale. Numarul persoanelor infectate ar putea fi de zece ori mai mare decat cel anuntat, bilantul real atingand un numar de 600. 000 de.

Ultima ora! Un roman a fost gasit mort in apartamentul sau din Italia. in ce conditii a fost scos barbatul din casa

Un roman in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria locuinta, dupa ce vecinii nu-l mai vazusesera de 4 zile. Potrivit cunostintelor, barbatul locuia singur intr-un apartament din Torino, de pe strada Bignone a Pinerolo. Cum a fost gasit romanul Vecinii, care obisnuiau sa-i duca barbatului roman mancare si sa-l ajute .

Asistent din Italia, mesaj dramatic: Deci te implor. Tu, care esti sanatos, fa un pas inapoi!

Mesaje tot mai dramatice vin din Italia, unde pandemia de coronavirus a lovit in plin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )