Libnet.ro
UNICEF

07:00

Situatia pandemiei noului coronavirus in lume: Un copil de 12 ani a murit in Belgia. 500 cazuri intr-o zi in Rusia

Adevărul Adevărul,
Situatia pandemiei noului coronavirus in lume: Un copil de 12 ani a murit in Belgia. 500 cazuri intr-o zi in Rusia

Noul coronavirus a ucis peste 38. 000 de oameni in lume pana marti, relateaza AFP, care prezinta un rezumat al ultimelor evolutii ale pandemiei, noi bilanturi, noi masuri si fapte marcante. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Belgia: O fata de 12 ani s-a stins din viata. Este cea mai tanara victima din Europa

O adolescenta de 12 ani din Belgia s-a stins din viata dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus, aceasta fiind cea mai tanara victima din Europa. Anuntul a fost facut, marti, de autoritatile.

COVID-19 a provocat moartea unei copile de 12 ani care nu avea alte boli

O adolescenta in varsta de 12 ani a murit in Belgia din cauza noului coronavirus - un caz foarte rar.

Povestea unui tanar italian care arata ca nimeni nu este in siguranta in cazul noului coronavirus

Povestea unui tanar avocat din Roma activ din punct de vedere sportiv si fara probleme de sanatate arata ca nimeni nu este in siguranta in cazul noului coronavirus. Trebuie sa treci pe acolo ca sa intelegi cu adevarat, spune el.

AGENTIILE DE PRESA: Peste un milion de americani testati in vederea depistarii noului coronavirus

Peste un milion de americani au fost testati in vederea depistarii noului coronavirus, a anuntat presedintele american Donald trump, care a indemnat populatia sa continue sa respecte masurile de distantare sociala in aprilie, pentru a se evita o raspandire a bolii, relateaza Reuters.

Coronavirus: O fata de 12 ani a murit in Belgia

O fata de 12 ani a murit in Belgia in urma infectiei cu Covid-19, un caz foarte rar de deces la un bolnav cu aceasta varsta, au anuntat marti autoritatile sanitare, citate de AFP.

COVID-19. Situatia la zi, in judetul Dambovita. Creste numarul persoanelor carantinate sau aflate in izolare

Prefectura Dambovita a transmis, duminica 29 martie, situatia raspandirii noului coronavirus. La momentul acesta se afla in izolare la domiciliu 2. 343 persoane asimptomatice. Au iesit din izolare la domiciliu 409 persoane, dar in carantina, in centrele special amenajate, sunt 90 de persoane.

Coronavirus in lume: 849 de decese in Spania, cel mai negru bilant zilnic de pana acum Numarul global de cazuri a trecut de 800.000

Numarul cazurilor de coronavirus din intrega lume a depasit 800. 000, iar cel al deceselor se apropie de 39. 000, in timp ce bilantul pacientilor cu Covid-19 care s-au vindecat a ajuns la 170. 000, potrivit centralizarii Johns Hopkins pe platforma Arcgis. Aproximativ jumatate din populatia lumii este afectata de diferite masuri de restrictie impuse de guvernele lor. 31 O fata de 12 ani a murit in Belgia19. 12 Italia: 837 de noi decese marti. Bilantul total - 12. 55 New York: 75. 795 de cazuri si 1. 550 de decese 18. 45 Numarul deceselor in SUA a ajuns la 3. 393, depasindu-l pe cel raportat in China17. 59 Un doctor care s-a intalnit cu Vladimir Putin saptamana trecuta, infectat cu Covid-1916. 53 Suedia: Guvernul spune ca va intensifica testarea la nivel national.

Coronavirus: Cel mai varstnic barbat din lume implineste 112 ani, in auto-izolare

Cel mai varstnic barbat din lume, Bob Weighton, implineste duminica 112 ani, in auto-izolare, scrie BBC News.

Videoconferinta cu peste 67 de judecatori in dosarele de la inalta Curte. Cum s-a desfasurat sedinta online, in plina raspandire a noului coronavirus

Un numar de 7 dosare avand ca obiect recurs in interesul legii si dezlegari ale unor chestiuni de drept au fost judecate prin videoconferinta, anunta un comunicat al Instantei supreme. Solutionarea dosarelor respective presupune participarea unui numar de pana la 19 magistrati in completele pe rolul carora se afla. Astfel, un total de 67 de judecatori au participat, luni, la sedinta de judecata.

IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Industria textila cere Guvernului materie prima pentru a incepe productia de echipamente medicale

Liviu Rogojinaru, Ministerul Economiei: Odata ce avem materia prima, capacitatea de productie din tara ne va permite sa exportam echipamente medicale de protectie si in alte tari * Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii doreste sa vina in sprijinul Guvernului Romaniei si sa produca toate tipurile de echipamente de productie de care este nevoie Lipsa materialelor sanitare cu care se confrunta sistemul medical din tara noastra in fata pandemiei de coronavirus a trezit interesul mai multor producatori autohtoni care vad in aceasta situatie si o solutie de a supravietui in criza economica care isi anunta prezenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )