Libnet.ro
UNICEF

21:45

Situatia voturilor in fiecare sectie din Bucuresti. Unde a castigat Nicusor Dan si unde a batut Gabriela Firea (Harta interactiva)

B1 B1,
Situatia voturilor in fiecare sectie din Bucuresti. Unde a castigat Nicusor Dan si unde a batut Gabriela Firea (Harta interactiva)

Alegerile locale din septembrie 2020 l-au adus in fotoliul de primar al Capitalei pe candidatul independent sustinut de PNL si USR PLUS, Nicusor Dan. Acesta a castigat cu un procent semnificativ de voturi in. continuă pe B1

INTERACTIV Unde a castigat Nicusor Dan si unde a luat Gabriela Firea mai mult? Rezultatele pe fiecare sectie din Bucuresti Situatia voturilor anulate in fiecare sectie comparativ cu rezultatele

Lupta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea pentru Primaria Generala a Capitalei a fost una stransa, insa harta rezultatelor pe sectii de votare arata su surprinzatoare omogenitate a voturilor in plus obtinute de catre candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS. in schimb, Gabriela Firea a iesit invingatoare in multe sectii de la margine, din Sectorul 5, din apropiere de Voluntari sau Pantelimon sau din zona Bucurestii Noi.

Se schimba regulile: carantina sau teste negative pentru cei care vin in Romania din tari unde situatia infectarilor este mai mare ca la noi

Premierul Ludovic Orban a explicat astazi ca Romania este pregatita sa introduca restrictii pentru cetatenii care vin din tari unde numarul infecatarilor este mai mare decat in tara noastra. Acesti cetateni vor trebui sa urmeze un set de reguli, in functie de durata pe care o vor petrece in Romania. Astfel, cei care vor sta mai putin de 3 zile vor trebui sa prezinte la granita un test COVID negativ.

Biroul Electoral Central a decis. Un nou tur de scrutin in trei comune din Romania, unde candidatii sunt in situaie de balotaj

BEC a decis, in cursul zilei de sambata, organizarea unui nou tur de scurtin pentru trei comune din Romania, unde sunt candidati in situatii de balotaj, informeaza Agerpres. Potrivit hotararii ce a fost.

Meghan Markle e insarcinata din nou? Unde a fost vazut cuplul recent. Detaliul care ii da de gol

Vestea ca Meghan Markle ar putea fi insarcinata din nou face inconjurul lumii. Fanii cuplului sunt entuziasmati peste masura si asteapta cu nerabdare o confirmare oficiala. Acesta este detaliul care i-a dat de gol pe Printul Harry si sotia sa. Este sau nu Meghan Markle insarcinata din nou?! Desi Archie abia implineste 1 an si .

Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume. Unde se va trai regeste

Salariu minim pe economie este unul din cele mai importante criterii cand vine vorba de orasele mari europene. Se pare ca unul dintre acestea va deveni, daca nu tentant, cel putin ofertant din acest punct de vedere. Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume Locuitorii orasului Geneva au aprobat duminica propunerea pentru un .

Coronavirus: Adolescent de 17 ani din Bucuresti, internat la ATI cu sindrom inflamator multisistemic

Un adolescent de 17 ani din Bucuresti este al doilea copil din Romania care face o complicatie grava a infectiei cu SARS Cov 2, numita sindrom inflamator multisistemic. El este internat la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala, potrivit Mediafax.

Noua scoli din Bucuresti intra in scenariul rosu

Noua institutii de invatamant din Bucuresti, intre care patru licee, au trecut in scenariul rosu, di.

Tataru sustine ca in toate spitalele din Bucuresti sunt locuri pentru pacientii cu COVID-19: Gestionarea locurilor si a pacientilor revine medicului curant Speram sa mentinem cazurile noi la 2.000

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca ne aflam in cea de a doua faza a primului val al pandemiei de coronavirus si ca spera ca aceasta crestere a numarului zilnic de imbolnaviri sa poata fi mentinuta la 2. 000 si, daca sunt respectate masurile de protectie, sa scada apoi la 1. El mai sustine ca sunt locuri in spitalele din Bucuresti pentru pacientii COVID-19, precizand ca 176 de bolnavi sunt intubati la Terapie Intensiva.

PSD nu mai poate cere anularea alegerilor din Bucuresti pentru ca termenul a expirat

Liderii PSD au mentionat de mai multe ori in spatiul public anularea alegerilor din Bucuresti, dar a.

Cum face bani Clotilde Armand. E singurul primar din Bucuresti care procedeaza asa

Primarul ales pentru Sectorul 1 al Capitalei, Clotilde Armand este una din cele mai boggate persoane in acst moment. Cum reusit acest lucru si de ce este singura in aceasta postura, cititi in randurile care urmeaza. Cum face bani Clotilde Armand Conform unor informatii publicate de ZF si preluate de Mediafax, noul primar ales la .

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )