Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clipe de groaza pentru patru persoane din Constanta: Liftul s-a prabusit in gol intr-un bloc cu 11 etaje (FOTO)

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza pentru patru persoane din Constanta: Liftul s-a prabusit in gol intr-un bloc cu 11 etaje (FOTO)

Patru persoane aflate vineri dupa-amiaza intr-un lift care s-a prabusit de la parter, la subsolul unui bloc din municipiul Constanta, au fost salvate de pompieri. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de. continuă pe Antena3

Experienta tragica pentru o mama din Constanta! Si-a gasit fetita de trei luni moarta la scurt timp dupa ce i-a dat de mancare

O femeie din Constanta si-a hranit fetita de trei luni, iar la doar doua ore dupa a gasit-o fara suflare. Incidentul tragic a avut loc marti dimineata, cand mama s-a trezit de dimineata special.

Experienta traumatizanta pentru o mama din Constanta! Si-a gasit fetita de trei luni moarta la scurt timp dupa ce i-a dat de mancare

O femeie din Constanta si-a hranit fetita de trei luni, iar la doar doua ore dupa a gasit-o fara suflare. Incidentul tragic a avut loc marti dimineata, cand mama s-a trezit de dimineata special.

Un lift cu patru persoane s-a prabusit in Constanta. Echipele de salvatori au intervenit de urgenta

Patru persoane aflate vineri dupa-amiaza intr-un lift care s-a prabusit de la parter, la subsolul unui bloc din municipiul Constanta, au fost salvate de pompieri, transmite digi24. ro. Potrivit Inspectoratului.

TRAGEDIE inainte de alegeri! LIFTUL s-a PRABUSIT cu cele patru persoane

Politicienii promit o viata mai buna si mai sigura pentru romani, dar ralitatea arata cu totul altfel. Un lift dintr-un bloc vechi din Constanta, in care se aflau patru persoane, s-a prabusit, vineri, la.

Guvernul Romaniei - dat in judecata de Asociatia Elevilor din Constanta

Elevii din Constanta au dat in judecata Guvernul, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii, pentru a anula o hotarare de guvern care blocheaza acordarea reducerilor pentru elevi la transportul judetean, anunta Asociatia Elevilor din Constanta.

Elevii din Constanta au dat in judecata Guvernul pentru ca nu le acorda reduceri la transport

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) a dat in judecata Guvernul Romaniei si trei ministere pentru anularea unei hotarari ce impiedica acordarea reducerilor pentru elevi la transportul judetean, informeaza.

Conflict violent intr-o scoala din Constanta! Un elev si-a atacat colegul de clasa cu un cutit

Un elev de gimnaziu din Constanta a avut un conflict violent cu un coleg. Acesta a venit la scoala cu un cutit de bucatarie si l-a injunghiat pe colegul sau. Elevul care a iscat conflictul este in.

UPDATE: Fostul patron al restaurantului Beirut din Constanta, unde 3 tinere au ars de vii, dat in urmarire nationala El a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare

George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanta, unde in 2014 trei tinere au murit intr-un incendiu puternic, a fost dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera de catre Politie. Masura a fost luata in conditiile in care nu a fost gasit la domiciliu si nici nu s-a predat, dupa ce a fost condamnat definitiv la 8 ani si o luna de inchisoare.

Finantari record pentru startup-urile din Europa. Ce sume au strans in 2019

In Europa exista mai putine startup-uri decat in tari precum Statele Unite si China, iar una dintre principalele probleme este finantarea. 2019 a fost un an bun pentru aceste companii din.

Un elev din Constanta atacat cu un cutit in timpul unei pauze

Un elev de 14 ani, de la o scoala gimnaziala din municipiul Constanta a fost miercuri atacat cu un cutit, fiind intepat in coapsa, de catre un coleg de clasa, in timpul recreatiei, in urma unui conflict.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )