Libnet.ro
UNICEF

10:45

Situatie inedita intr-o comuna din Suceava. Alegatorii trebuie sa decida intre doi candidati cu acelati nume si acelasi prenume (VIDEO)

B1 B1,
Situatie inedita intr-o comuna din Suceava. Alegatorii trebuie sa decida intre doi candidati cu acelati nume si acelasi prenume (VIDEO)

Au mai ramas doar 11 zile pana la alegerile locale 2020. Cu toate acestea, finalizarea listelor de candidati dadrumul dezbaterilor. in comuna Botosana din judetul Suceava, sunt doi candidati la primarie. continuă pe B1

Toti cei 15 candidati ai unui partid la Consiliul local dintr-o comuna din Suceava au acelasi nume

Comuna Veresti se confrunta cu o situatie atipica la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Pe buletinul devotpentru Consiliul Local Veresti toti cei 15 candidati ai unui partid au acelasi nume de fa.

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu. Mai multi profesori au fost diagnosticati cu Covid-19

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua unitati de invatamant din Suceava intra in scenariul rosu, dupa ce mai multe cadre didactice au fost depistate cu noul coronavirus, a declarat, in.

Doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu dupa ce mai multi profesori au fost confirmati cu COVID-19

Cursurile la Colegiul National Mihai Eminescu din Suceava se vor desfasura exclusiv online, timp de 14 zile, incepand de miercuri, dupa ce sase cadre didactice au fost depistate cu COVID-19, a declarat, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu. Un alt liceu din judet care intra in scenariul rosu este Colegiul Tehnic Mihai Bacescu din Falticeni, tot dupa depistarea unor cazuri de coronavirus in randul profesorilor.

Ieri la scoala, de astazi acasa: intr-o comuna din judetul Cluj s-a trecut pe scenariul Rosu

Elevii scolii din comuna Cornesti, Cluj, au ramas de astazi acasa si vor face cursuri suta de la sut.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )