Libnet.ro
UNICEF

17:30

Situatie ingrijoratoare pentru batranii din Moldova. E mai rau ca anul trecut!

Antena3 Antena3,
Situatie ingrijoratoare pentru batranii din Moldova. E mai rau ca anul trecut!

Calitatea vietii varstnicilor din Republica Moldova este foarte scazuta. Iar 12% dintre persoanele de varsta a treia traiesc in saracie, potrivit unui barometru realizat de Centrul de Cercetari Demografice in. continuă pe Antena3

Batranii din Republica Moldova traiesc rau si foarte rau

Batranii indura foame si saracie in Republica Moldova, iar fiecare a cincea persoana varstnica isi apreciaza nivelul de trai ca fiind rau si foarte rau si doar 5% ca bine si foarte bine, se arata intr-un studiu realizat de Centrul de Cercetari Demografice.

Liviu Dragnea, candidat unic la sefia PSD: Este o situatie neobisnuita pentru mine. Nu stiu cum sa ma comport

Liviu Dragnea a declarat ca, din pacate, a ajuns singurul candidat la sefia PSD, desi el si-ar fi dorit sa existe competitie. Este o situatie neobisnuita pentru mine. Nu stiu cum sa ma comport. Eu tot timp.

Premierul Ponta a anuntat ca angajatii RAAN isi vor primi salariile restante din luna mai

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca angajatii Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN), care au protestat in ultimele zile fata de neplata salariilor restante din luna mai, isi vor primi banii, dupa ce sumele respective au fost.

Cluj IT Cluster solicita MSI corectarea Ghidului solicitantului pentru una din axele PO Competitivitate 2014-2020

Cluj IT Cluster, unul dintre cele mai importante clustere din domeniul IT la nivel national, solicita Ministerului pentru Societatea Informationala, prin intermendiul unei scrisori deschise, corectarea Ghidului solicitantului pentru una din axele PO Competitivitate 2014-2020.

Conducerea liberalilor, despre saracia din Moldova: PSD, principalul vinovat

Vasile Blaga si Alina Gorghiu au declarat, vineri, ca PSD este principalul vinovat pentru faptul ca zona Moldovei a ramas cea mai saraca din tara, acuzand, totodata, guvernantii de lipsa de interes fata de problemele economice si sociale ale judetului.

EXCLUSIV. Sefa Asociatiei Magistratilor din Romania, mai presus de Codul Deontologic si Legea CSM?

Gabriela Baltag, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, aflata in procedura de sanctionare deontologica la Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca a atacat-o pe presedinta inaltei Curti, Livia Stanciu, vrea anularea unor prevederi ale Codului Deontologic si ale Legii CSM ca sa scape de o eventuala pedepsire.

Discutii aprinse intre liderii europeni si Vladimir Putin, pentru situatia din Ucraina

Presedintele Frantei, Francois Hollande, omologul sau rus, Vladimir Putin, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au discutat vineri seara, la Paris, despre masuri de solutionare a crizei din Ucraina si despre.

Cinci persoane, condamnate la moarte in India pentru exploziile din Mumbai

Cinci barbati au fost condamnati la moarte si alti sapte au fost condamnati la inchisoare pe viata, miercuri, de un tribunal din India, pentru exploziile multiple care au vizat trenuri din regiunea Mumbai in anul 2006, soldate cu moartea a 189 de persoane si ranirea a peste 800, potrivit avocatilor citati de agentia de presa DPA in pagina electronica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )