Libnet.ro
UNICEF

10:45

Situatie revoltatoare. Probele pentru coronavirus ale sotiei pacientului din Maramures, compromise

Antena3 Antena3,
Situatie revoltatoare. Probele pentru coronavirus ale sotiei pacientului din Maramures, compromise

Situatie halucinanta in cazul barbatului din Maramures confirmat ca are coronavirus. Medicii nu au pastrat corect probele luate de la sotia acestuia pentru a verifica prezenta virusului, astfel este nevoie sa fie recoltate noi probe. continuă pe Antena3

Test negativ pentru coronavirus in cazul pacientului de la Gorj. Un nou test va fi facut luni

Test negativ pentru coronavirus in cazul tanarului de la Gorj, primul roman din tara infectat. Testul va fi repetat luni. Barbatul era asimptomatic, iar starea sa de sanatate a fost in permanenta buna.

Deputat: Asistente fara pregatire epidemiologica fac triaj pentru coronavirus in spatii insalubre, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche

Triajul pentru coronavirus din Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche se face in incaperi insalubre si de personal medical fara pregatire epidemiologica, sustine un deputatul Tudor Pop, membru in Comisia de Sanatate din Parlamentul Romaniei.

Linia verde pentru coronavirus, disponibila 24 de ore din 24

Linia verde pusa la dispozitie de Ministerul Sanatatii pentru coronavirus va fi disponibila 24 de ore din 24, fata de programul de pana acum, care era de la ora 8. 00 la 23.

Mediastandard.ro: Reactiile exagerate despre coronavirus ale presei, vizate de CNA: Trebuie sa aiba prioritate pozitiile oficiale comunicate

Consiliul National al Audiovizualului a luat in vizor reactiile alarmiste si exagerate ale presei, pe tema coronavirus. Televiziunilor si radiourilor de pe teritoriul Romaniei li s-a amintit ca trebuie sa trateze subiectul in mod serios, in incercarea de a informa publicul.

Facebook va elimina reclamele la remedii miraculoase pentru coronavirus

Facebook nu va mai permite reclamele care promit leacuri pentru Covid-19 coronavirus, a scris Mashable. Am decis recent sa interzicem reclamele care se refera la coronavirus e153;i care creeaza panica, sugeracentnd faptul ca ar putea oferi e153;i remedii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )