Libnet.ro
UNICEF

06:00

Situation_room la Antena 3. Ultimele detalii din Parlamentul European, inainte de audierea Laurei Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Situation_room la Antena 3. Ultimele detalii din Parlamentul European, inainte de audierea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi va fi audiata astazi in Comisia LIBE a Parlamentului European, incepand cu ora 16. 30, ora Romaniei. Razvan Dumitrescu este in situation-room si va prezinta cele mai importante. continuă pe Antena3

Situation_room la Antena 3. Contre intre europarlamentarii romani, inainte de audierea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi va fi audiata astazi in Comisia LIBE a Parlamentului European, incepand cu ora 16. 30, ora Romaniei. Razvan Dumitrescu este in situation-room si va prezinta cele mai importante.

Dragnea s-a ntlnit cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, care mine o va audia pe Kovesi pentru postul de procuror european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni dimineata, in Parlament, cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes. intrevederea are loc in contextul in care fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. intalnirea, care s-a incheiat la aceasta ora, nu a fost anuntata.

Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european

Presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, a transmis membrilor forului detalii despre audierea candidatilor la sefia Parchetului European, arata Mediafax. Astfel, fiecare candidat va fi audiat 75 de minute, iar doua tremi din timpul alocat va fi pentru intrebari si raspunsuri.

Kovesi, favorita comisiei CONT din Parlamentul European, cu 12 voturi. Candidatul francez a obtinut 11 voturi, cel german doar unul

Laura Codruta Kovesi a obtinut cele mai multe voturi, 12, din partea europarlamentarilor din Comisia pentru control bugetar CONT), dupa audierea de marti seara pentru sefia Parchetului European. Candidatul francez, Francois Bohnert, a primit 11 voturi, iar cel german, Andres Ritter, doar unul.

Codruta Kovesi, audiata in Parlamentul European. Contracandidatul sau: Am toata admiratia pentru curajul LCK

Codruta Kovesi audiata in Parlamentul European. Marti dupa-amiaza au inceput audierile celor trei candidati pentru functia de procuror-sef european, selectati pe baza performantelor. Prin tragere la sorti s-a stabilit ordinea in care vor vorbi in Comisiile reunite pentru Libertati Civie LIBE si pentru Buget: primul este Andres Ritter, procuror german, al doilea [] .

Posibila amanare a audierii lui Kovesi in Parlamentul European. Siegfried Muresan (PNL): Socialistii si comunistii din comisia LIBE au contestat procedura

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan anunta ca socialistii din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European au contestat procedura audierii celor trei.

Inflitrata in institutiile europene: Fata purtatorului de cuvant al lui Vladimir Putin, angajata la Parlamentul European (FOTO)

Rusii isi pozitioneaza cadrele cat se poate de bine in interiorul institutiilor europene. Elizaveta Peskova, fiica purtatorului de cuvant al lui Vladimir Putin, lucreaza ca si intern in Parlamentul.

Digi24: Ce salariu ia fiica purtatorului de cuvnt al lui Putin de la Parlamentul European. O practica normala

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a calificat drept o practica normala stagiul pe care il efectueaza fiica sa in prezent in Parlamentul European, afirmand ca acest fapt nu are nimic de a face cu functia sa.

Fiica purtatorului de cuvnt al lui Putin, stagiara la Parlamentul European

O fiica a purtatorului de cuvant al lui Vladimir Putin, Elizaveta Peskova, efectueaza un stagiu la Parlamentul European, a declarat luni pentru AFP angajatorul sau Aymeric Chauprade, fost consilier pentru afaceri internationale al lui Marine Le Pen, care spune insa ca aceasta nu are niciun acces la documente sensibile.

Fabuloasa viata a Ilincai Kung Parslow, orfana care a razbit pana in Parlamentul European:La 16 ani am hotarat sa fug din Romania trecand Dunarea inot

Ilinca Kung Parslow 51 de ani) a parcurs lungul drum de la adolescenta rebela prinsa de graniceri chiar inainte a se arunca in Dunare, in incercarea de a fugi din tara pentru a scapa de regimul comunist, pana la femeia matura, realizata pe toate planurile, cu o functie de raspundere in Parlamentul European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )