Libnet.ro
UNICEF

06:15

Amenzi usturatoare pentru soferii care nu acorda prioritate! in doar doua ore, 14 soferi din Capitala au devenit pietoni

Antena3 Antena3,
Amenzi usturatoare pentru soferii care nu acorda prioritate! in doar doua ore, 14 soferi din Capitala au devenit pietoni

Accidentele teribile din ultima perioada i-au pus in alerta pe politisti, care au iesit in strada in cautarea soferilor indisciplinati. Dupa numai doua ore, in Capitala, agentii au retinut aproape 20 de permise si au taiat amenzi peste amenzi. Asta e!, s-a justificat un sofer care nu a acordat prioritate pietonilor. continuă pe Antena3

Vestea pentru Romania care afecteaza milioane de oameni. Se intampla pentru prima data de la Revolutie

La jumatatea lunii iulie se emitea un raport al situatiilor economice din anumite state europene, printre care si Romania. Conform raportului Romania a fost promovata in grupul de tari cu venituri mari conform clasificarii Bancii Mondiale. Raportul spune ca am atins 79% din nivelul mediu de trai al UE-28. Egal cu Polonia, conform indicatorului efectiv .

Speak si Stefania, testati pentru COVID. Care este rezultatul!

Speak si Stefania se numara printre vedetele care au intrat in izolare dupa ce Nea Marin a fost depistat pozitiv cu COVID. Cei doi s-au testat la randul lor. Iata care este rezultatul! .

Pedeapsa rusinoasa pentru interlopul care a amenintat-o cu violul pe sefa arestului Politiei Prahova

Daniel Ionut Pietraru, un cunoscut interlop din Romania si-a primit pedeapsa. Acesta a fost gasit vinovat de ultraj, fiind trimis in judecata dupa ce a amenintat-o cu violul atat pe sefa Arestului Politiei Prahova cat si pe fiica ei cu violul. Ce pedeapsa rusinoasa a primit interlopul care a amenintat-o cu violul pe sefa Arestului .

Anunt de ultima ora pentru soferii cu masini pe benzina si motorina: puteau doar sa viseze la asa ceva

In 2020, pretul petrolului a inregistrat o scadere masiva. Si asta s-a vazut direct la pompa, unde soferii cu masini pe benzina si motorina au platit mai putin. Un anunt recent arata.

ANOFM: Subventii lunare de 2.500 de lei pe luna pentru firmele care fac angajari

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) acorda angajatorilor subventii lunare in cuantum de cel mult 2. 500 de lei pentru incadrarea in munca a persoanelor care au implinit varsta de 50 de ani sau a persoanelor cu varsta cuprinsa intre 16 si 29 de ani.

ANOFM: Subventii de 2.500 de lei pe luna pentru firmele care fac angajari

Firmele private si alti angajatori pot obtine subventii de pana la 2. 500 de lei pe luna pentru fiecare somer pe care il angajeaza din anumite categorii de varsta, a informat, marti, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Camera: Proiectul privind reducerea varstei de pensionare pentru persoanele care au locuit in zone poluate - pe ordinea de zi a plenului

Deputatii urmeaza sa discute marti, in plen, un proiect de lege care prevede ca persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, din cauza extractiei carbunelui, precum si pe o raza de 8 kilometri in jurul acestora beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu doi ani, fara penalizare, scrie Agerpres. Un alt proiect de lege care se afla pe ordinea de zi si pentru care Camera este for decizional este cel care are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr. 532003, in scopul instituirii in sarcina angajatorilor a obligatiei de a organiza activitatea de resurse umane si de salarizare numai cu persoane care detin competente in administrarea de personal.

Cum vrea PSD sa controleze institutia care se ocupa inclusiv de licitatia pentru 5G: care-i miza

ANCOM e o institutie cheie in Romania, mai ales in anul in care se pregateste sa organizeze licitatia pentru 5G. Teoretic, e o institutie neafiliata politic, dar PSD vrea sa schimbe.

Cel mai ambitios obiectiv privind reducerea emisiilor de CO2, votat in Parlamentul European: -60% pana 2030 Sanctiuni financiare pentru statele care nu respecta termenii

Comisia de mediu a Parlamentului European a adoptat joi un obiectiv obligatoriu de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera ale UE cu cel putin 60%, mai ambitios decat tinta promisa de Comisie si un element cheie al Acordului verde european, potrivit AFP. Dincolo de cifre, trebuie sa dovedim ca le putem pune in aplicare, ca economia noastra il poate sustine, a comentat miercuri pentru AFP Dacian Ciolos.

Ministrul Muncii: Cresterea indemnizatiei de somaj nu e prioritara. E nevoie de sprijin pentru cei care si-au pierdut locul de munca

Cresterea cuantumului indemnizatiei de somaj nu este o masura prioritara, pentru ca persoanele care isi pierd locul de munca au nevoie mai degraba de recalificare imediata, a transmis pe Facebook ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )