Libnet.ro
UNICEF

16:30

Slovenia impune carantina de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

B1 B1,
Slovenia impune carantina de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat, vineri, impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania si alte patru tari, ca masura de prevenire a raspandirii nouluicoronavirus, transmite. continuă pe B1

UPDATE Italia extinde carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Italia a anuntat vineri extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania, informeaza DPA. Masura fusese adoptata saptamana trecuta ca parte a masurilor impotriva extinderii infectarilor cu coronavirus si ar fi incetat vineri. Ministerul Sanatatii nu a stabilit o noua data de expirare.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care intra in tara din Bulgaria si Romania

Italia a anuntat astazi extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Italia a anuntat, vineri, extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania. Autoritatile italiene au decisinstituirea carantinei pentru romanidupa.

Slovenia impune carantina pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat vineri impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania, Bulgaria, India, Bahamas si cinci regiuni ale Spaniei, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus, conform G4media.

Vesti proaste pentru romani! Se extinde carantina cu inca 14 zile pentru noi

Italia a hotarat, vineri, extinderea perioadei de carantina cu inca 14 zile pentru toate persoanele care sosesc din Romania si Bulgaria. Masura a fost adoptata inca de saptamana trecuta, in contextul masurilor de protectie si combatere a coronavirusului si urma sa expire astazi.

Acum 14 zile, Dragos a avut primul simptom de coronavirus. De atunci, a trecut prin toate starile. Mi-am pus lucrurile in ordine, ca sa las totul clar dupa moartea mea

Acum 14 zile, Dragos a avut primul simptom de coronavirus. A urmat apoi pierderea mirosului si durerea in gat. Nu cunostea pe nimeni care sa fie infectat, asa ca a stiut ca a luat virusul din comunitate.

Romanii care pleaca in Italia sunt nevoiti sa stea in izolare timp de 14 zile. Autoritatile au prelungit aceasta masura

Autoritatile din Italia anunta prelungirea carantinei obligatorii pentru 14 zile in cazul persoanelor care sosesc din Romania. Trebuie sa stea in izolare atat persoanele care s-au aflat in ultimele 14 zile in Romania, cat si cele care au tranzitat Romania.

Masura izolarii timp de doua saptamani, prelungita cu inca 10 zile pentru romanii care calatoresc in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a transmis vineri ca a fost prelungita cu 10 zile obligativitatea supravegherii medicale si autoizolarii pentru o perioada de 14 zile pentru persoanele care intra in Italia si care s-au aflat in Romania sau au tranzitat tara noastra. Exceptie de la aceasta masura fac membrii echipajelor mijloacelor de transport de marfuri si de persoane si personalul navigant, au adaugat reprezentantii MAE.

FDA a aprobat pentru prima data un test pentru persoanele asimptomatice

Administratia pentru Medicamente si Alimente din Statele Unite FDA) a aprobat utilizarea de urgenta a unui test pentru persoanele infectate cu COVID-19 care nu prezinta simptome, conform hotnews.

Spania: Premierul Sanchez critica decizia britanica de a impune carantina calatorilor care revin din Spania

Premierul spaniol Pedro Sanchez a criticat luni ferm decizia Marii Britanii de a impune plasarea in carantina, incepand de duminica, a cetatenilor britanici care revin din Spania, considerand-o nepotrivita, transmite AFP, citata de Agerpres. intr-un interviu acordat televiziunii private Telecinco, seful executivului spaniol a sustinut ca locuri din Spania foarte dependente de turistii britanici, precum Insulele Baleare, Canare si regiunile Valencia si Andaluzia sunt destinatii sigure.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )