Libnet.ro
UNICEF

18:00

Slovenia impune carantina pentru persoanele venite din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Slovenia impune carantina pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat vineri impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania, Bulgaria, India, Bahamas si cinci regiuni ale Spaniei, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Slovenia impune carantina de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat, vineri, impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania si alte patru tari, ca masura de prevenire a raspandirii nouluicoronavirus, transmite.

LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum

Lidl Romania a anuntat o noua modificare foarte importanta ce va fi disponibila in toate magazinele sale din tara. Mai jos este tot ce trebuie sa stie clientii Lidl. LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum Lidl Romania isi surprinde din nou clientii cu o schimbare pe care a anuntat-o in .

Spania: Premierul Sanchez critica decizia britanica de a impune carantina calatorilor care revin din Spania

Premierul spaniol Pedro Sanchez a criticat luni ferm decizia Marii Britanii de a impune plasarea in carantina, incepand de duminica, a cetatenilor britanici care revin din Spania, considerand-o nepotrivita, transmite AFP, citata de Agerpres. intr-un interviu acordat televiziunii private Telecinco, seful executivului spaniol a sustinut ca locuri din Spania foarte dependente de turistii britanici, precum Insulele Baleare, Canare si regiunile Valencia si Andaluzia sunt destinatii sigure.

Comisia Europeana aproba o noua denumire protejata pentru un vin din Romania

Comisia Europeana a aprobat astazi cererea pentru includerea vinului Adamclisi din Romania in Registrul european al produselor cu denumire de origine protejata DOP).

Pericol iminent pentru recolta italiana, dupa introducerea carantinei pentru muncitorii veniti din Romania si Bulgaria. Scrisoare deschisa catre guvernul de la Roma

Lumea vinului din Italia vede la orizont cel mai important moment al procesului de productie, dar este tot mai tematoare ca ar putea pierde cel putin 100 de mii de muncitori romani, care vin anual la munca in.

MAE: Masura de autoizolare pentru romanii care ajung in Italia, prelungita pana pe 9 august

Autoritatile italiene au decis sa prelungeasca masura prin care persoanele venite din Romania sunt obligate sa se autoizoleze timp de 14 zile. Masura era valabila pana vineri, 31, iulie, insa va mai.

UPDATE Italia extinde carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Italia a anuntat vineri extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania, informeaza DPA. Masura fusese adoptata saptamana trecuta ca parte a masurilor impotriva extinderii infectarilor cu coronavirus si ar fi incetat vineri. Ministerul Sanatatii nu a stabilit o noua data de expirare.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care intra in tara din Bulgaria si Romania

Italia a anuntat astazi extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Italia a anuntat, vineri, extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania. Autoritatile italiene au decisinstituirea carantinei pentru romanidupa.

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )