Libnet.ro
UNICEF

16:30

Smiley, mesaj catre cei care nu cred in COVID: Boala asta exista si nu e doar la televizor. Daca vreti sa o cautati, o gasiti in spitale sau in aglomeratii

Hotnews Hotnews,
 Smiley, mesaj catre cei care nu cred in COVID: Boala asta exista si nu e doar la televizor. Daca vreti sa o cautati, o gasiti in spitale sau in aglomeratii

Cantaretul Smiley le transmite un mesaj celor care nu cred in coronavirus si promoveaza teorii ale conspiratiei, el spunand ca stie mai multi oameni, tineri, bolnavi de COVID. Boala asta exista si nu e doar la televizor. Daca vreti sa o cautati, o gasiti in spitale sau in aglomeratii, afirma artistul. continuă pe Hotnews

Alex Dima, mesaj pentru cei care nu cred in COVID-19: O sa murim cu zile. Ani la rand, inconstienta si nepasarea voastra au tinut tara asta la marginea civilizatiei

Jurnalistul PRO TV Alex Dima sare in apararea Andreei Esca, dupa ce stirista a confirmat ca s-a imbolnavit de COVID-19, si le-a transmis un mesaj celor care o acuza ca a fost platita sa spuna ca exista virusul.

Marturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred in COVID-19?

Andreea Esca a povestit aseara calvarul prin care a trecut in ultima perioada, dupa ce ea, sotul si fiul ei au fost infectati cu COVID-19. Dar oare marturisirea ei emotionanta, incarcata cu detalii cutremuratoare, i-a convins si pe cei care nu cred in existenta coronavirusului? .

Mesajul unui preot, care este si medic, pentru cei care nu cred in COVID-19: Problema existentei virusului nici n-ar trebui discutata

Preotul clujean Bogdan Chiorean, care este si medic, ii indeamna pe romani sa nu mai creada in teoriile conspiratiei care circula pe internet cu privire la COVID-19. El sustine ca se pot dezbate multe aspecte despre virus, dar existenta acestuia nu poate fi negata.

Mesajul Andreei Esca pentru cei care nu cred in COVID-19: Virusul exista. Nu lasati garda jos. Sa avem incredere in medici si in Dumnezeu!

Intr-un interviu la Stirile ProTV, Andreea Esca 47 de ani) a confirmat ca atat ea, cat si sotul ei, Alexandre Eram 50 de ani), dar si unul dintre cei doi copii ai lor au avut COVID-19. Stirista le-a transmis si un mesaj romanilor, pe care i-a indemnat sa nu lase garda jos si sa poarte masti de protectie.

Smiley, mesaj categoric dupa infectarea Andreei Esca. Ce dezvaluiri a facut

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scena Smiley s-a nascut pe data de 27 iulie 1983 la Pitesti in judetul Arges. Acesta si-a inceput cariera in anul 2001 alaturi de CRBL in trupa Simplu. Smiley, mesaj categoric dupa infectarea Andreei Esca. Ce dezvaluiri a facut in urma declaratiei facute de Andreea Esca, acesta a .

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

COSTEL ALEXE: Noul Cod Silvic promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii

Noul Cod Silvic, aflat in dezbatere parlamentara, promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii si reprezinta un set complet de masuri pentru combatarea taierilor ilegale, a afirmat miercuri ministrul Mediului, Costel Alexe, conform Agerpres.

Cine sunt politicienii care nu cred in COVID-19 si ignora regulile autoritatilor. Cred in Dumnezeu, nu in coronavirus; Masca e o prostie

Desi numarul persoanelor infectate de COVID-19 a crescut alarmant in ultima saptamana iar apelurile medicilor sunt din ce in ce mai disperate, o parte dintre politicienii romani arata ca nu cred in existenta bolii, promoveasa teorii ale conspiratiei sau submineaza regulile de prevenire a raspandire a pandemiei. in acest sens o parte invoca functia din Parlament, profesia de baza sau surse de informare dubioase.

Ultima ora. Scandal urias intre medicul Monica Pop si Virgil Musta: Asta este o incitare a pacientilor care au Covid ca sa nu mai vina la spital

Pandemia de COVID-19 creeaza tensiuni si in sectorul medical, acolo unde doctorii nu mai fata crizei sanitare. Cadrele medicale trag un semnal de alarma vizavi de situatia ingrijoratoare care exista in spitale si fac un apel catre cetateni pentru a preveni un blocaj iminent in vederea tratarii pacientilor cu COVID-19, dar si cu alte boli .

Raed Arafat spune adevarul despre numarul de cazuri raportate zilnic: Cei care dau astfel de mesaje au un scop!

Secretarul de stat, Raed Arafat, a asigurat ca datele transmise de autoritati cu privire la cazurile COVID sunt reale. Asta in contextul in care tot mai multe voci vorbesc despre falsificarea cifrelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )