Libnet.ro
UNICEF

08:30

DS Smith plateste 208 milioane de euro pentru doua companii din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DS Smith plateste 208 milioane de euro pentru doua companii din Romania

Compania britanica DS Smith a anuntat miercuri achizitionarea producatorilor romani de ambalaje din carton EcoPack si EcoPaper, pentru o valoare de antrepriza de aproximativ 208 milioane de euro 244,6 milioane de dolari), in vederea extinderii prezentei in Europa de Est, potrivit unui comunicat de presa al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

PSG: Neymar, bonus de trei milioane de euro pentru eventuala castigare a Balonului de Aur

Fotbalistul brazilian al echipei PSG Neymar are prevazut in contract un bonus de trei milioane de euro pentru castigarea Balonului de Aur, informeaza Le Parisien. Suma reprezinta aproximativ salariul jucatorului pe o luna.

EXCLUSIV/UPDATE Procurorii DIICOT au deschis dosar penal pentru constituire de grup infractional organizat in proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace

Procurorii DIICOT au deschis dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire de grup infractional organizat si delapidare, retinandu-se existenta unui grup de persoane constituite cu scopul de a prejudicia interesele Ministerului Comunicatiilor si implicit ale statului roman, se arata in Ordonanta DIICOT, obtinuta de HotNews. ro, prin care procurorii cer informatii si documente de la Ministerul Comunicatiilor referitoare la derularea proiectului RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace. Vezi in articol ce contracte si documente trebuie sa predea Ministerul Comunicatiilor pana la data de 23 octombrie 2017, in caz contrar urmand a fi ridicate silit. UPDATE miercuri, 18 octombrie) Telekom Romania: Participarea grupului de companii Telekom Romania la licitatie s-a realizat cu respectarea prevederilor legaleaplicabilesi in conformitate cu cerintele caietului de sarcini.

EXCLUSIV Procurorii DIICOT au deschis dosar penal pentru constituire de grup infractional organizat in proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace

Procurorii DIICOT au deschis dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire de grup infractional organizat si delapidare, retinandu-se existenta unui grup de persoane constituite cu scopul de a prejudicia interesele Ministerului Comunicatiilor si implicit ale statului roman, se arata in Ordonanta DIICOT, obtinuta de HotNews. ro, prin care procurorii cer informatii si documente de la Ministerul Comunicatiilor referitoare la derularea proiectului RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace. Vezi in articol ce contracte si documente trebuie sa predea Ministerul Comunicatiilor pana la data de 23 octombrie 2017, in caz contrar urmand a fi ridicate silit.

Proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace din Romania, in atentia procurorilor DIICOT

Procurorii DIICOT au solicitat, saptamana trecuta, Ministerului Comunicatiilor o serie de informatii si documente legate de implementarea retelei de internet de mare viteza Ro-Net, proiect in valoare de peste 85,5 milioane de euro, finantat cu fonduri UE, au precizat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei, informatie confirmata luni, 16 octombrie, de Ministerul Comunicatiilor. DIICOT, Structura Centrala, a facut o solicitare la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in vederea transmiterii unor informatii. Va rugam sa va adresati DIICOT pentru detalii, se arata in raspunsul Ministerului.

Grupul Digi a imprumutat 140 milioane euro pentru a finanta achizitia operatorului de telecomunicatii din Ungaria

RCS RDS si DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felel337;sseg369; Tarsasag au contractat un imprumut de 200 milioane euro de la Citibank N. , London Branch si ING Bank N. , din care 60 milioane euro sunt destinate pentru scopuri generale corporative ale societatii.

AFACEREA RO-NET, un nou DOSAR PENAL al procurorilor DIICOT! Prejudiciul este de peste 85 MILIOANE EURO

DIICOT au deschis dosar penal in cazul proiectului de 85,5 milioane de euro pentru implementarea retelei de Internet de mare viteza Ro-Net in zonele sarace ale Romaniei. Procurorii efectueaza.

Proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace din Romania, in atentia DIICOT

Proiectul de 85,5 milioane de euro, pentru implementarea retelei de Internet de mare viteza Ro-Net, a intrat in vizorul DIICOT. Procurorii au solicitat, saptamana trecuta, Ministerului.

Corriere della Sera: Lufthansa ofera 500 de milioane de euro pentru Alitalia

Compania aeriana germana Lufthansa este pregatita sa inainteze o oferta in valoare de aproximativ 500 de milioane de euro 590 de milioane de dolari) pentru Alitalia, a anuntat ieri publicatia italiana Corriere della Sera, transmite DPA.

Grupul Digi ia un imprumut pe termen scurt de 200 milioane euro

Digi Communications NV simbol bursier DIGI) a anuntat luni ca, pe 13 octombrie, RCS and RDS, impreuna cu subsidiara din Ungaria, DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felel337;sseg369; Tarsasag Digi Kft. ), si Citibank N. , London Branch si ING Bank NV, au incheiat un imprumut pe termen scurt cu doua facilitati in valoare agregata de 200 milioane euro imprumut bridge 2017).

Proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace din Romania, in atentia procurorilor DIICOT

Procurorii DIICOT au solicitat, saptamana trecuta, Ministerului Comunicatiilor o serie de informatii si documente legate de implementarea retelei de internet de mare viteza Ro-Net, proiect in valoare de peste 85,5 milioane de euro, finantat cu fonduri UE, au precizat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei. Informatia a fost confirmata luni, 16 octombrie, de Ministerul Comunicatiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )