Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soarta lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers a fost decisa! Steven Gerrard a facut anuntul

Playtech Playtech,
Soarta lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers a fost decisa! Steven Gerrard a facut anuntul

Ianis Hagi a pierdut echipa de start a lui Steven Gerrard, iar Rangers pare sa se descurce de minune fara el. in ultimele opt partide de campionat, Ianis a fost titular o singura data. Iar in Europa League, atacantul de 22 de ani a fost rezerva neutilizata in ultimele trei partide. Rangers este deja calificata . continuă pe Playtech

Dezamagirea traita de Ianis Hagi chiar azi, pe teren. Ce s-a intamplat la meciul lui Glasgow Rangers

Glasgow Rangers a reusit o noua victorie impresionanta in prima liga din Scotia, pe terenul celor de la Ross County, scor 4-0. Formatia antrenata de Steven Gerrard conduce autoritar clasamentul in Scotish Premier League, cu 14 puncte in fata rivalei Celtic. Totusi, verzii au trei partide mai putin disputate. Una programata chiar astazi, impotriva celor .

Ianis Hagi, o noua dezamagire la Glasgow Rangers! Cat a evoluat romanul in meciul de campionat cu Ross County

Internationalul roman al celor de la Glasgow Rangers nu a prins primul 11 in partida castigata de echipa sa, scor 4-0, in deplasare, in etapa a 16-a a primei ligi scotiene.

Mirel Radoi, anunt clar pentru Ianis Hagi: A treia sansa nu mai vine

Ianis Hagi traverseaza o perioada de cosmar la Glasgow Rangers si nu mai este luat in calcule pentru titularizare. Ignorat de Steven Gerrard, internationalul roman primeste o sansa importanta de la Mirel Radoi. Selectionerul a anuntat ca se va baza in continuare pe atacantul in varsta de 22 de ani. Asta in ciuda faptului ca .

Cosmarul lui Ianis Hagi. Cifrele care confirma faptul ca Steven Gerrard si-a luat mana de pe fiul Regelui

Dupa ce a esuat in Italia, laFiorentina si in Belgia, la Genk, Ianis Hagi pare ca nu mai beneficiaza de increderea antrenorului nici la Glasgow Rangers, in Scotia. Lui Ianis Hagi nu-i merge bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )