Libnet.ro
UNICEF

05:00

SOC! SOC! SOC! Cum a ajuns ANDREEA MARIN din cauza iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

B1 B1,
SOC! SOC! SOC! Cum a ajuns ANDREEA MARIN din cauza iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a declarat ca in Paris poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca si asta pentru ca orasul e absolut fascinant. De curand, vedeta a fost la un eveniment in capitala Frantei,. continuă pe B1

Fericire mare pentru Andreea Marin: Iubitul tinerel a luat decizia cea mare! (FOTO)

Andreea Marin se afla intr-o perioada foarte frumoasa a vietii sale. Dupa mai multe relatii esuate, vedeta pare ca si-a gasit linistea langa mai tanarul Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in.

MEDICII au facut anuntul TRIST: din pacate este vorba de indragita ANDREEA MARIN...Problemele de sanatate sunt extrem de grave...

Andreea Marin a anuntat de curand ca a solicitat de urgenta ajutorul medicilor, in conditiile in care a avut mai multe probleme de sanatate! Vedeta a facut un control amanuntit la inima. Oameni.

Doi medici de la Spitalul Municipal Oradea au fost concediati din cauza mai multor nereguli

Doi medici de la Spitalul Municipal Oradea au fost concediati din cauza mai multor nereguli, fiind vorba de un medic primar de pediatrie si de fostul sef al Serviciului de Anatomie Patologica. Astfel, medicul de la Pediatrie ar fi avut un comportament neprofesionist, lipsit de respect si bun-simt cu apartinatorii unor bebelusi, fiind reclamat si pentru ca ar fi impiedicat transferul unei paciente minore la un spital superior. Fostul sef al Serviciului de Anatomie Patologica a fost concediat dupa ce serviciul a fost restructurat, intrucat activitatea acestuia era necorespunzatoare. Conducerea Spitalului anunta ca va sesiza organele judiciare, existand indicii ca unele fapte ale celor doi ar fi de natura penala.

Era marginalizata din cauza kilogramelor in plus si nu reusea sa slabeasca cu nicio dieta. Metoda gasita de tanara este de-a dreptul socanta. Stiu ca nu-mi face bine, dar m-a ajutat

Ayan Ikra, in varsta de 28 de ani, din Canada, a ajuns la greutatea de 73 de kilograme dupa ce, sustine ea, a consumat droguri de doua ori de zi. Femeie cantarea initial 121 de kilograme, iar timp de zece ani .

Un barbat a suferit arsuri pe 32% din suprafata corpului din cauza pisicii

Un barbat din Moscova a suferit arsuri de gradul 3 pe 32% din suprafata corpului din cauza pisicii sale, care se tot tinea dupa el prin bucatarie si cersea mancare, noteaza RIA Novosti. El pregatea o.

O fata de 13 ani s-a aruncat de la etajul 2, dupa ce s-a certat cu parintii din cauza telefonului mobil

O fata de 13 ani s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc din Targoviste, dupa o cearta cu parintii in legatura cu folosirea telefonului mobil, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita.

Tren Interregio blocat pe sine, in Timis, din cauza unui INCENDIU

Un nou caz socant pe Caile Ferate Romane CFR). Traversele de cale ferata din dreptul localitatii timisene Chizatau au luat foc de la un incendiu de vegetatie uscata din apropiere. Trenul Interregio pe.

Wizz Air si Ryanair, reclamate la Consiliul Concurentei din cauza politicii privind bagajele de mana

Companiile Wizz Air si Ryanair au fost reclamate la Consiliul Concurentei in urma modificarilor aduse politicii de bagaje. Sesizarea a fost facuta de Asociatia pentru Protectia Drepturilor Pasagerilor din Romania care acuza cei doi transportatori ca au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )