Libnet.ro
UNICEF

10:45

SOC: Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc RUPE TACEREA! ACUM, totul e OFICIAL! (FOTO)

B1 B1,
SOC: Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc RUPE TACEREA! ACUM, totul e OFICIAL! (FOTO)

Silvia Chifiriuc, actuala sotie a lui petre Roman, a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la implinirea a 10 ani de casnicie! Eaii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata. continuă pe B1

Detalii iesite din comun ale autopsiei lui Michael Jackson, dezvaluite dupa 10 ani de la moartea starului

Dupa mai bine de zece ani de la moartea regretatului star pop Michael Jackson au fost dezvauite noi detalii descoperite in urma autopsiei.

Mures: Fetita de 10 ani, ranita dupa ce a cazut dintr-un carusel; lantul s-a rupt

O fetita in varsta de 10 ani a fost ranita, sambata, dupa ce a cazut dintr-un carusel, in timp ce se afla la o serbare campeneasca in comuna Cristesti, judetul Mures, scrie Mediafax. Copila a fost dusa la UPU Targu Mures.

O copila de 10 ani a fost violata de fratele ei in varsta de 16 ani. Mama victimei a chemat Politia. Ce a patit adolescentul

Mama unei fetite in varsta de 10 ani a cerut ajutorul Politiei, dupa ce fiul ei cel mare, in varsta de 16 ani si-ar fi violat sora mai mica.

FOTO Castelul spectaculos din Apuseni pe care nu vrea sa il cumpere nimeni de aproape de 10 ani. Istoria constructiei ridicate de un fost premier al Romaniei

Un castel din Apuseni, scena de filmare a unor secvente din celebrul film istoric Noi cei din linia intai, este scos din nou la vanzare, dupa aproape 10 ani de la prima oferta. Nimeni nu a vrut sa cumpere pana acum constructia spectaculoasa de la marginea DN74.

O fetita de 10 ani a ajuns cu picioarele fracturate la spital dupa ce s-a rupt caruselul in care se afla

O fetita in varsta de 10 ani a fost ranita, sambata, dupa ce a cazut dintr-un carusel, la o petrecere organizata de Zilele comunei Cristesti, judetul Mures.

Hunedoara: Adolescent acuzat ca si-a violat sora in varsta de 10 ani, retinut de politie

Un adolescent in varsta de 16 ani, din Vulcan, judetul Hunedoara, a fost retinut, duminica, fiind acuzat ca si-a violat sora in varsta de 10 ani. Mama celor doi a fost cea care a descoperit faptele si a sunat la 112, transmite Mediafax.

Oana Roman a primit mai multe propuneri sa intre in politica. Ce decizie a luat fiica lui Petre Roman

Oana Roman a marturisit ca a primit de-a lungul timpului mai multe propuneri sa intre in politica, insa a refuzat de fiecare data. Fiica lui Petre Roman a precizat ca nu i-a calcat tatalui ei pe urme pentru ca nu este deloc diplomata si prefera sa spuna ceea ce gandeste atunci cand o supara ceva.

Bucuresti: dupa 20 de ani, inca 20 de ani

Anul trecut scriam despre salubrizarea din Bucuresti, despre modalitatile de ocolire a legii si despre cheltuirea banului public dupa bunul plac. A trecut un an, iar situatia s-a inrautatit vizibil. Contracte incheiate pentru 5 ani in 1999 sunt inca valabile dupa 20 ani. Sa luam cazul salubrizarii Sectorului 2. Contractul a fost incheiat in 25. 1999 intre Primaria Municipiului Bucuresti si Supercom SA.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )