Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile Pro TV: Povestile incredibile ale celor mai bogati romani. Averi facute din bisnita, poker sau legaturi cu Securitatea

Hotnews Hotnews,
 Stirile Pro TV: Povestile incredibile ale celor mai bogati romani. Averi facute din bisnita, poker sau legaturi cu Securitatea

Inainte de 1989, cel putin teoretic, nu se putea spune ca unii romani erau mai bogati ca altii. Practic, existau persoane privilegiate, care aveau acces la resurse si la parteneri din alte tari. Tocmai de aceea, dupa schimbarea regimului, multi dintre cei care detineau informatiile, dar si parghiile de conducere, s-au transformat in oameni de afaceri, mai mult sau mai putin, respectabili. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Romanul care compune melodiile celor mai celebri artisti din lume. Cu ce cantarete a colaborat

Inca o data s-a vazut ca romanii sunt talentati. Mai multi artisti si producatori si-au unit fortele si au reusit sa colaboreze cu artisti de peste hotare, precum Selena Gomez sau Alicia Keys.

SOC! Gata, A PARASIT PRO TV-UL! Se duce la KANAL D! Asta da LOVITURA. Detalii BOMBA

Dupa ce echipa de la Kanal D le-a luat o vedeta celor de la Antena 1, acum au furat o vedeta din Pro Tv! Coregrafele Andra Gheorghe Cocuta) si Beatrice Rancea fac parte din juriul celui mai nou show de la.

SOC la PRO TV! ADIO, Vocea Romaniei! NU s-a mai intamplat ASA CEVA pana acum

Celebra emisiune Vocea Romaniei, difuzata de Pro TV, vineri, a avut audienta scazuta fata de editiile trecute. Abia a prins locul trei in topul audientelor la nivel national.

Istvan Kovacs a fost promovat de UEFA in categoria Elite, dedicata celor mai buni arbitri

Romanul Istvan Kovacs se numara printre cei trei arbitri promovati de UEFA in categoria Elite, pe acest final de an. Istvan Kovacs 35 de ani, Romania), Orel Grinfeld 38 de ani, Israel) si Slavko Vin269;ic 40 de ani, Slovenia) au ajuns in categoria celor mai buni arbitri.

Neti Sandu, prima data la TV cu familia ei. Ce stranepoata superba are prezentatoarea de la PRO TV

Neti Sandu a marcat o premiera, la inceputul acestei saptamani, cand a venit insotita de familia ei, la o emisiune de pe PRO TV. Vedeta postului e cunoscuta de mai bine de doua decenii de catre publicul din Romania, pentru ca in fiecare dimineata le aduce cele mai noi previziuni astrale, odata cu horoscopul zilnic .

Cine sunt cei cinci investitori de top care intra in show-ul Imperiul Leilor de la Pro TV FOTO

Investitorii sunt pregatiti sa finanteze cele mai bune, creative si bine documentate idei de afaceri din Imperiul Leilor, noua emisiune cu antreprenori de la ProTV.

Ce audiente a avut Singur Acasa la Pro TV

Filmul Singur Acasa a fost difuzat sambata seara pentru al 14-lea an consecutiv de Pro TV si, surprinzator, si de aceasta data a fost lider de audienta! Iata cati oameni s-au uitat la film.

Situatie jenanta pentru Catalin Maruta. Cum a fost nevoit sa apara in emisiunea de la PRO TV FOTO

Catalin Maruta isi prezinta emisiunea la PRO TV de 12 ani, asa ca publicul l-a vazut in multe ipostaze. De aceasta data, vedeta TV a fost nevoita sa apara asa pe sticla. Situatie jenanta pentru Catalin Maruta Catalin Maruta a fost prezenta, alaturi de prietenii sai, joi seara, la cea de-a 19-a editie a Festivalul .

Originea si apusul celor mai temuti razboinici ai Asiei. De la bande inarmate la cei mai de letali luptatori

Samuraii japonezi au fost cei mai faimosi razboinici ai evului mediu asiatic. Sunt considerati de altfel si printre cei mai disciplinati si eficienti luptari din istoria umanitatii. Desi in perioada lor de glorie erau membri ai unei case nobila, inceputurile lor au fost umile, fiind zamisliti in focurile razboaielor civile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )