Libnet.ro
UNICEF

14:30

Soc pentru o romanca din Spania dupa ce a cumparat peste dintr-un supermarket. Ce iesea din el - FOTO

Antena3 Antena3,
Soc pentru o romanca din Spania dupa ce a cumparat peste dintr-un supermarket. Ce iesea din el - FOTO

Soc urias pentru o romanca din Spania. Femeia a mers la supermarket ca sa cumpere peste, insa avea sa regrete decizia. continuă pe Antena3

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, veste proasta pentru toti romanii. Ce se intampla cu preturile apelurilor din roaming dupa Brexit

Consensul larg dintre economisti este ca Brexitul va reduce venitul real pe cap de locuitor al Regatului Unit pe termen mediu si lung. Brexit ar reduce imigratia din tarile Spatiului Economic European spre Marea Britanie si prezinta provocari pentru invatamantul superior de acolo. Gama de efecte se raspandeste si rasfrange si asupra liantului comunicarii la .

Si batuta si cu banii luati! Ce cosmar a trait o tanara din Bucuresti, dupa ce a fost agresata de un sofer Bolt

Conform unei informari, venite din partea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, in acest moment in Romania functioneaza cinci aplicatii de ridesharing. La finalul anului trecut, reglementarile s-au modificat, ocazie cu care avizul de functionare pentru aplicatiile de ridesharing si-a dubat valabilitatea, Yango a obtinut autorizarea pe 2 ani, spre deosebire de Uber si Bolt, care .

Si-a dat demisia din USR, dupa ce a facut partidul de ras: cum a fost prins de politisti

Gruparea politica a lui Dan Barna trece printr-o criza de imagine, dupa ce presedintele unei filiale importante si-a dat demisia din USR. Din pacate, a fost prins de politisti cu mata-n sac. USR a pierdut un membru marcant al partidului pe parcursul serii de joi. Oficialul si-a dat anuntat demisia din gruparea politica dupa ce .

VESTE SOC pentru TOTI SOFERII de peste 31 de ani! Toti POSESORII de PERMIS AUTO sunt GRAV AFECTATI

Mare atentie, soferi! Conform unor statistici, portretul robot al soferului din Romania care este implicat in cele mai multe accidente este un sofer tanar la volanul unei masini foarte puternice.

Un roman din Spania a fost internat cu suspiciune de coronavirus. Barbatul a calatorit recent in China

Un roman in varsta de 38 de ani este internat intr-un spital din Ciudad Real, Spania, cu suspiciune de coronavirus.

Asia Express. Provocari uriase pentru concurenti si echipa. Temperaturi de peste 35 de grade si umiditate 90%

Clima din Filipine a fost un adevarat calvar atat pentru concurenti, cat si pentru echipa din Asia Express, show ce revine la Antena 1 sambata, 15 februarie, de la ora 20.

TEORETIC STAM BINE Protejarea mediului, o prioritate pentru cetatenii din tara noastra

Teoretic cetatenii acestei tari sunt foarte preocupati de protejarea mediului, practic mai sunt foarte multe lucruri de facut. Peste jumatate dintre cetatenii acestei tari au incredere in ceea ce spun oamenii de stiinta despre mediu, iar peste 40% considera ca protejarea mediului ar trebui sa fie o prioritate, chiar daca incetineste cresterea economica, potrivit unui sondaj realizat de SAP.

Guvernul britanic al lui Boris Johnson doreste controale vamale depline pentru bunurile din UE (presa)

Premierul britanic Boris Johnson se pregateste sa introduca controale vamale si la frontiera depline pentru toate bunurile din UE care intra in Regatul Unit dupa Brexit, intr-o tentativa de a pune presiune pe blocul comunitar in negocierile comerciale, relateaza ziarul The Daily Telegraph, preluat de Reuters si Press Association, scrie Agerpres.

Directoarea brutariei din Ditrau, dupa ce singalezii au fost scosi din productie: Localnicii nu vor sa accepte ca oameni dintr-o alta cultura sa faca painea lor

Directoarea fabricii de paine din Ditrau, Kollo Katalin, isi justifica decizia de a-i scoate pe cei doi brutari din Sri Lanka din procesul de productie a painii prin faptul ca localnicii nu vor sa accepte ca oameni dintr-o alta cultura sa faca painea lor. Ea sustine insa ca fabrica nu va renunta la cei doi muncitori, care au aflat din presa despre scandalul in mijlocul caruia se afla si sunt foarte tristi, iar unul dintre ei chiar a plans.

Interdictii pentru Romania, din partea Comisiei Europene

Comisia Europeana a adoptat luni doua decizii care interzic Lituaniei si Romaniei sa acorde autorizatii de urgenta nejustificate pentru pesticide care contin trei tipuri de neonicotinoide imidacloprid, clotianidin si tiametoxam), informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )