Libnet.ro
UNICEF

17:30

SOC in showbiz! Fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, o celebra actrita, LOVITA de TREN! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SOC in showbiz! Fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, o celebra actrita, LOVITA de TREN! (GALERIE FOTO)

UPDATE - Daniela Olos a declarat pentru Spynews ca este o confuzie, ea fiind acasa, nevatamata Detalii AICI) Daniela Olos, fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, a fost accidentata. continuă pe B1

SOC in showbiz! Fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, o celebra actrita, LOVITA de TREN! (GALERIE FOTO)

UPDATE - Daniela Olos a declarat pentru Spynews ca este o confuzie, ea fiind acasa, nevatamata Detalii AICI) Daniela Olos, fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, a fost accidentata.

Adevarul despre ACCIDENTUL de TREN suferit de fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, o celebra actrita (FOTO)

Fosta iubita a lui Adrian Cristea, actrita Daniela Olos, se lupta sa traiasca dupa ce a fost lovita de tren. Aceasta a fost stirea care a socat Romania joi dimineata.

Fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea a ajuns in coma la spital, lovita de tren. Accidentul bizar, anchetat de Politie

Daniela Olos, o tanara de 39 de ani din Buzau, fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, se afla in coma la spitalul din Ploiesti, ranita grav intr-un accident de tren.

Primele imagini cu Viviana, de la inmormantarea lui Cornel Gales. Fosta iubita este transfigurata de durere

Viviana a fost surprinsa venind la inmormantarea lui Cornel Gales. Fosta iubita si-a facut aparitia transfigurata de durere. Femeia nu a vrut sa dea nicio declaratie si si-a vazut de drum. Update:Fiica lui Cornel Gales a venit sa-si ia adio de la tatal ei, cu toate ca legatura dintre cei doi era apoape inexistenta. Claudia .

Cantaretul Whats Up, acuzat ca si-a batut fosta iubita: A fost ridicat de politie si incatusat

Cantaretul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca Whats Up, a fost dus la Sectia 17 de Politie din Capitala, luni seara, dupa ce a fost reclamat de fosta iubita, Alice Badea,care a sunat la 112 si a spus ca barbatul a agresat-o.

O fosta concurenta de la iUmor a fost lovita de tren. Ce detaliu i-a socat pe anchetatori

O fosta concurenta de la iUmor a fost lovita de tren si se afla in coma la Spitalul Judetean din Ploiesti. Este vorba despre Daniela Olos 39 de ani), cea care a fost iubita lui Adrian Cristea, fostul fotbalist care a jucat pentru Dinamo si FCSB. Familia incearca sa o transfere pe femeie la un .

Rapper-ul Whats Up, dus la Politie dupa ce fosta iubita l-a reclamat pentru agresiune VIDEO

Marius Marian Ivancea, cu numele de scena WhatsUp, ar fi fost reclamat luni seara de catre fosta sa iubita sa pentru agresiune fizica.

Ca s-o constranga sa continue relatia,si-a amenintat fosta iubita cu inregistrarile partidelor lor de sex. N-a reusit si s-a razbunat

Un tanar din Arges este cercetat sub control judiciar dupa ce si-a santajat fosta prietena cu distribuirea pe Internet a inregistrarilor video cu reprizele lor de sex in ideea de a o determina pe fata sa se intoarca la el. Imaginile au ajuns in cele din urma pe Internet.

Cntaretul Whats Up, dus la Politie dupa ce fosta iubita l-a reclamat pentru agresiune

Cantaretul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca Whats Up, a fost dus la Sectia 17 de Politie din Capitala, luni seara, dupa ce a fost reclamat de fost iubita, care a sunat la 112 si a spus ca barbatul o agreseaza, informeaza Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )