Libnet.ro
UNICEF

10:45

SOC TOTAL pentru mama lui Marcel Toader: A aflat de la TV ca fiul ei A MURIT! Ultima oara cand am vorbit, mi-a zis ca totul era bine...

B1 B1,
SOC TOTAL pentru mama lui Marcel Toader: A aflat de la TV ca fiul ei A MURIT! Ultima oara cand am vorbit, mi-a zis ca totul era bine...

Mama lui Marcel Toader a povestit cum a aflat ca fiul ei a murit. SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Femeia a marturisit ca, in. continuă pe B1

Cum a murit de fapt Marcel Toader. Soc in lumea mondena

Cunoscutul impresar Marcel Toader a incetat din viata sambata, la 56 de ani. Toader a devenit celebru in lumea mondena in ultimii ani. Potrivit primelor informatii, Toader ar fi facut un infarct in timp.

Prieten aflat langa Marcel Toader cand a murit: Nimic nu s-a mai putut face pentru el

Solistul Johnny Sandulescu era langa Marcel Toader in momentul in care acesta a suferit un infarct si povesteste ca totul s-a intamplat foarte repede, si ca omul de afaceri n-a avut nicio sansa.

I-AU PREGATIT DEJA CAVOUL! Ce se intampla in locul in care va fi iNMORMANTAT Marcel Toader: TI SE FACE PARUL MACIUCA! (FOTO)

Marcel Toader a murit fulgerator sambata, iar miercuri va fi condus pe ultimul drum.

S-A AFLAT! Unde isi va DORMI SOMNUL VESNIC Marcel Toader! Decizia a fost luata, familia este SCANDALIZATA

Marcel Toader a murit fulgerator sambata, iar familia acestuia se pregateste acum de inmormantare.

Reactia Mariei Constantin, dupa ce a aflat ca Marcel Toader A MURIT: Nimeni nu se astepta la o asemenea replica...

Vestea ca Marcel Toader a luat prin surprindere pe toata lumea. EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATA! I-A INNEBUNIT PE TOTI SI ACUM S-A DEZBRACAT PENTRU PRESEDINTE! GALERIE FOTO) Afaceristul a fost.

Primele imagini de la locul in care a murit Marcel Toader

Marcel Toader a murit azi, la numai 56 de ani. Aflat acasa la un bun prieten de-ai sai, afaceristul a facut infarct, iar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a-l salva. in urma cu scurt timp,.

Ultimele imagini cu Marcel Toader in viata!

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. Potrivit surselor Antena 3, Marcel Toader avea 56 de ani si a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la masa. Cu.

S-A AFLAT: BOALA CRUNTA, tinuta SECRETA, care L-A MACINAT pe Marcel Toader! E iNFIORATOR ce ii descoperisera medicii... IMAGINI GREU DE PRIVIT cu afaceristul PE PATUL DE SPITAL

Marcel Toader a murit fulgerator sambata, la 56 de ani, dupa ce a suferit un infarct.

Silviu Prigoana, distrus de moartea lui Marcel Toader: Eram nasul lui, trebuia sa ne intalnim maine!

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a muritin cursul zilei de sambata. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau.

Marcel Toader a murit! Mesajul fostei sotii cand a auzit vestea trista

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a muritin urma cu scurt timp. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau acuzand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )