Libnet.ro
UNICEF

23:00

Socialistii, pe primul loc dupa scrutinul din Portugalia, dar nu obtin majoritatea-rezultate partiale

Hotnews Hotnews,
 Socialistii, pe primul loc dupa scrutinul din Portugalia, dar nu obtin majoritatea-rezultate partiale

Partidul Socialist, condus de premierul Antonio Costa, s-a clasat pe primul loc in urma scrutinului legislativ din Portugalia, insa rezultatele partiale indica faptul ca formatiunea va trebui sa-si caute aliati pentru a putea guverna in continuare, scrie Mediafax, citand The Associated Press. continuă pe Hotnews

Craiova rateaza primul loc

Universitatea Craiova avea nevoie de victorie cu Poli Iasi, vineri seara, in etapa a 12-a, pentru a ajunge chiar si provizoriu pe primul loc al clasamentului.

Petre Daea: Romania isi va pastra primul loc in UE si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui

Romania isi va pastra primul loc in Uniunea Europeana si in acest an la productiile de porumb si floarea soarelui, in conditiile in care suprafetele insamantate au fost mai mari decat in 2018, sustine ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Stefan Mandachi, initiatorul miscarii Sieu, reactie plina de revolta dupa accidentul din Ialomita. Pe cine acuza

Stefan Mandachi, cel care a initiat miscarea Sieu, a avut o reactie plina de revolta dupa accidentul din judetul Ialomita, in care 10 persoane si-au pierdut viata. Aflat intr-o vizita in Islanda, omul de afaceri a postat un mesaj pe retelele de socializare in care s-a plans de starea drumurilor din Romania. Stefan Mandachi, initiatorul .

O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Ialomita. Care e starea celorlalte victime

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, se zbate intre viata si moarte. Care este starea victimelor? O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita Accident grav de circulatie, produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Riscul atentatelor teroriste ramane ridicat spre foarte ridicat in Franta. Ministrul de interne refuza sa demisioneze, dupa atacul din sediul politiei

Riscul atacurilor teroriste in Franta ramane ridicat spre foarte ridicat, dupa atentatul din sediul central al Politiei din Paris comis de un agent radicalizat, a precizat ministrul de interne Christophe Castaner, potrivit Reuters.

Mega Image, mesaj dupa carnagiul din Ialomita. Pasagerii microbuzului erau angajati ai companiei: Vom sprijini familiile

Mega Image a transmis un mesaj la scurt timp dupa carnagiul din Ialomitia. Compania sustine ca va fi alaturi de familiile indurerate si ii va spriini in toate demersurile necesare. Anuntam cu regret.

VIDEO Juventus a castigat duelul cu Inter pentru primul loc in Serie A (scor 2-1)

Echipa Juventus Torino a preluat conducerea in clasamentul campionatului de fotbal al Italiei, reusind sa se impuna cu 2-1 in fata liderului Inter Milano, chiar pe San Siro, duminica seara, in derby-ul etapei a 7-a din Serie A.

Despagubiri URIASE dupa accidentul din Ialomita. Prejudiciul poate depasi UN MILION DE EURO

Despagubiri uriase in urma accidentului de sambata dimineata din Ialomita, soldat cu 18 victime, dintre care 10 morti. Soferul TIR-ului avea politia RCA incheiata cu City Insurance, liderul pietei.

Cuc anunta convocarea unui comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drastice

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc anunta, sambata, ca a convocat un comitet operativ la ora 16:00, dupa accidentul rutier din Ialomita soldat cu 10 morti, pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Ministrul a anuntat ca va urma o perioada de razii masive in trafic.

Sase persoane au fost retinute dupa audierile din dosarul crimei din Piata Constitutiei

Sase persoane au fost retinute pentru infractiunile de omor si instigare la omor, in urma audierilor care au durat toata noaptea de vineri spre sambata, in dosarul crimei din Piata Constitutiei din centrul Bucurestiului, anunta Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )