Libnet.ro
UNICEF

05:30

Societe Generale este investigata in Marea Britanie pentru acuzatii de mita in Libia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Societe Generale este investigata in Marea Britanie pentru acuzatii de mita in Libia

Biroul pentru Fraude Grave din Marea Britanie a solicitat documente in cadrul unei investigatii legata de un conflict dintre Societe Generale si Autoritatea pentru Investitii din Libia LIA), dupa ce banca franceza a acceptat sa plateasca 963 de milioane de euro pentru inchiderea unui proces civil legat de dare de mita, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Societe Generale a demarat procedurile pentru introducerea la bursa a diviziei ALD Automotive

ALD Automotive, divizia de leasing auto a grupului bancar francez Societe Generale, a demarat vineri procedurile pentru introducerea sa la bursa prin inregistrarea documentatiei de baza la Autoritatea de reglementare a pietelor financiare din Franta AMF), informeaza AFP.

Societe Generale a lansat procedura de listare a diviziei ALD Automotive

ALD Automotive, divizia de leasing auto a grupului bancar francez Societe Generale SA, a lansat, la finele saptamanii trecute, procedura de listare a sa la Bursa din Paris, prin inregistrarea documentelor la Autoritatea de reglementare a pietelor financiare din Franta AMF).

Marea Britanie nu vrea ca drepturile cetatenilor UE din Regat sa fie supravegheate de CJUE dupa Brexit

Marea Britanie este impotriva dorintei UE ca drepturile cetatenilor Uniunii din Regatul Unit sa fie supravegheate de Curtea Europeana de Justitie, a spus duminica ministrul pentru Brexit, David Davis, potrivit Reuters.

Hammond: Marea Britanie este un partener natural pentru Drumul Matasii, noul program propus de China

Ministrul britanic de finante, Philip Hammond a spus ca Regatul Unit este un partener natural pentru noul program Drumul Matasii al Chinei, informeaza Reuters.

Un roman, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a incercat sa sarute cu forta o tanara din Marea Britanie

Un sucevean de 20 de ani a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare de judecatorii britanici, dupa ce a incercat sa sarute cu forta o femeie pe o strada din Marea Britanie, dupa care a atacat o biciclista ce i-a sarit in ajutor victimei.

Roman condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a incercat sa sarute cu forta o tanara din Marea Britanie

Un sucevean de 20 de ani a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare de judecatorii britanici, dupa ce a incercat sa sarute cu forta o femeie pe o strada din Marea Britanie, dupa care a atacat o biciclista ce i-a sarit in ajutor victimei.

Roman de 21 de ani ucis in bataie de patru pusti din Marea Britanie

Patru adolescenti, dintre care doi elevi de 14 si 15 ani, au fost retinuti de politia din Kent, Marea Britanie, sub suspiciunea ca l-au batut pana la moarte pe romanul Razvan Sirbu, de 21 de an.

Daca UE insista cu cererile &171;absurde &187; privind factura Brexitului, Marea Britanie nu va plati nimic

Mai degraba Uniunea Europeana este cea care in urma Brexitului ar trebui sa dea bani Marii Britanii si nu invers, a declarat ministrul britanic de externe, Boris Johnson, intr-un interviu publicat sambata de cotidianul The Daily Telegraph si preluat de AFP, el acuzand oficialii europeni ca apeleaza le tehnici brutale de negociere si formuleaza cereri financiare absurde, iar daca vor continua in acest mod atunci Londra s-ar putea retrage de la negocierile cu UE si nu va plati nimic.

Boris Johnson: Daca UE insista cu cererile absurde privind factura Brexitului, Marea Britanie nu va plati nimic

Mai degraba Uniunea Europeana este cea care in urma Brexitului ar trebui sa dea bani Marii Britanii si nu invers, a declarat ministrul britanic de externe, Boris Johnson, intr-un interviu publicat sambata de cotidianul The Daily Telegraph, el acuzand oficialii europeni ca apeleaza la tehnici brutale de negociere si formuleaza cereri financiare absurde, iar daca vor continua in acest mod atunci Londra s-ar putea retrage de la negocierile cu UE si nu va plati nimic, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )