Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un sofer din Bucuresti a scapat cu viata dupa un accident rutier urmat de incendiu

Adevărul Adevărul,
Un sofer din Bucuresti a scapat cu viata dupa un accident rutier urmat de incendiu

Un sofer din Bucuresti a scapat miraculos dintr-un accident rutier produs pe DN2 E85, la primele ore ale diminetii. Barbatul de 59 de ani a intrat cu autoutilitara pe care o conducea intr-un copac dupa care masina a luat foc. continuă pe Adevărul

Cinci victime in urma unui accident rutier pe Drumul European E 574. Un sofer a intrat pe contrasens

Cinci persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule, pe drumul european E 574, in judetul Olt.

Doliu in lumea fotbalului! Un mijlocas de 34 de ani a murit intr-un accident rutier tragic

Mijlocasul peruan Juan Pablo Vergara a incetat din viata in cursul noptii de luni, in urma unui accident rutier, a anuntat clubul sau, Deportivo Binacional FC, din prima liga a campionatului de fotbal al.

VIDEO Prim-ajutor pentru un motociclist ranit in accident rutier. Cum se scoate casca astfel incat sa-l salvezi

Intr-un accident rutier in care victima este un motociclist grav ranit, care necesita dezobstructia cailor aeriene sau resuscitare, acesta poate fi ajutat de martorii oculari printr-un gest elementar: scoaterea castii cu atentie.

Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. Se judecau de doi ani

Dupa cum stiti deja, fostul sot al celebrei cantarete de muzica populara, Ileana Ciuculete, a decedat intr-un accident de autoturism in Spania. Nici reactiile familiei solistei nu au incetat sa apara. Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. La scurt timp dupa aflarea stirii despre .

Se face! Dupa EURO 2020 incepe constructia Salii Polivalente din Bucuresti

In vara anului 2020 vor incepe lucrarile de constructie pentru Sala Polivalenta multifunctionala din Bucuresti.

Cel mai nou parc din Bucuresti a fost inaugurat

Cel mai nou parc din Bucuresti, construit pe Bulevardul Timisoara nr. 10 din Sectorul 6, si-a deschis portile. Parcul nou din Bulevardul Timisoara nr. 10 este unic in tara, avand in vedere faptul ca,.

Cristina s-a mutat recent intr-un complex de lux din Bucuresti. Cand i-a venit prima factura de la locul de la parcare a crezut ca lesina: Cum sa treci asa ceva pe nota de plata?

O tanara din Bucuresti care s-a mutat recent intr-un complex imobiliar de la marginea orasului a avut parte de surpriza anului atunci cand a primit prima factura pentru locul de parcare din subteranul.

Universitatea din Bucuresti si SNSPA isi aleg rectorii

Universitatea din Bucuresti UB) si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) vo.

Consumul de peste pe piata HoReCa din Bucuresti a crescut cu circa 10% in primele zece luni din 2019

Consumul de peste din restaurantele bucurestene a crescut cu aproape 10%, in cele trei trimestre din 2019, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, potrivit reprezentantilor BistroMar. Pe fondul acestei majorari de ansamblu, vanzarile inregistrate de restaurant au fost mai mari cu 30% pe perioada verii, fata de intervalul similar din 2018. Cresterea include atat vanzarile de produse gatite si servite in incinta restaurantului sau in regim take away la pachet), cat si cele de produs crud, din pescaria care face parte din BistroMar. in prezent, nisa restaurantelor din capitala care servesc in principal peste si fructe de mare este foarte mica, avand o pondere de doar 1 - 2%, din total, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator termic din Bucuresti

Primaria Bucuresti anunta ca Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator de termie din Ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )