Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un sofer de TIR din Romania a fost condamnat la inchisoare pentru doua sticle de vodca

Antena3 Antena3,
Un sofer de TIR din Romania a fost condamnat la inchisoare pentru doua sticle de vodca

Un barbat de 45 de ani cu dubla cetatenie, romana si moldoveana, s-a ales cu doi ani de inchisoare cu executare dupa ce a fost prins in Vama Albita, cu doua sticle de votca ascunse in TIR-ul pe care-l. continuă pe Antena3

A stat la inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o. Dupa 39 de ani s-a aflat adevarul

Un barbat a fost condamnat la 39 de ani de inchisoare pe nedrept, iar dupa ce a ispasit pedeapsa, a fost despagubit cu 21 de milioane de dolari. Craig Coleg a stat in inchisoare aproape patru decenii.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Aur. Acesta este cuvantul pentru care multi oameni au facut sacrificii imense de-a lungul istoriei. Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar.

Industria aeronautica din Romania si autoritatile de reglementare se reunesc astazi

Industria aeronautica din Romania si autoritatile de reglementare se vor reuni, astazi, pentru a discuta despre ultimele evolutii in domeniul sigurantei aviatiei si al inovatiilor tehnologice.

Valcov ne invata care-i treaba cu bancile: nu vor pleca din Romania, stie el de ce

Darius Valcov este somitatea responsabila pentru tot raul din economie din ultimul an. De la taxa pe lacomie pana la experimentele cu pilonul doi de pensii, consilierul lui Dancila nu a incheiat ideile crete, iar cele mai recente le-a detaliat aseara la TVR. Valcov este consilierul premierului Viorica Dancila pe probleme economice. S-a implicat direct [] .

IONUT SIMION (PWC ROMANIA): Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania

Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania referitoare la aparitia unor decalaje sau distorsiuni economice iar colegii din energie, telecom sau servicii bancare au primit un boost de energie de la aceasta Ordonanta.

Cea mai inalta si frumoasa sosea din Romania, sufocata de gunoaie - VIDEO

Tone de gunoaie zac pe marginea unuia dintre cele mai frumoase drumuri din Romania. Transalpina s-a transformat intr-o adevarata groapa de gunoi, fapt ce i-a determinat pe comisarii de mediu sa aplice amenzi.

CONFORM RAPORTULUI DE TARA AL COMISIEI EUROPENE: Sistemul bancar din Romania - afectat de taxa pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei ''taxe pe lacomie ''.

Comisia Europeana: Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie, care va afecta semnificativ solvabilitatea si profitabilitatea bancilor si va inrautati situatia acelora mai.

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului 2019 un nivel ridicat

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului un nivel ridicat, semnificativ superior celui din ianuarie 2018, in crestere cu 21,6%, potrivit APIA.

Femeile antreprenor din Romania discuta despre dezvoltarea afacerilor

Comunitatea femeilor antreprenor din Romania organizeaza marti intalnirea de afaceri cu tema Dezvoltarea Accelerata a Afacerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )