Libnet.ro
UNICEF

00:07

Soferii care circulau pe un bulevard din Braila au avut parte de scene de neimaginat. Faceau dragoste chiar acolo, in vazul lumii. Totul a fost inregistrat (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Soferii care circulau pe un bulevard din Braila au avut parte de scene de neimaginat. Faceau dragoste chiar acolo, in vazul lumii. Totul a fost inregistrat (VIDEO)

Soferii care circulau pe un bulevard din Braila au avut parte de scene de neimaginat. Un barbat si o femeie faceau dragoste chiar acolo in vazul lumii, pe marginea strazii. Cineva a scos telefonul si a. continuă pe Antena3

A mers sa-si viziteze un prieten acasa. in timp ce astepta la usa, a avut parte de o surpriza terifianta. Eram in soc. Putea fi oricare dintre noi

Un barbat s-a dus sa-si viziteze un prieten, iar in timp ce astepta la usa a avut parte de o surpriza terifianta. intregul moment a fost filmat in Oklahoma si a ajuns pe internet. Un sarpe.

Fincantieri va recruta peste 400 de muncitori romani pentru santierele VARD din Braila si Tulcea

Italienii de la Fincantieri planifica sa angajeze in urmatorii doi ani mai mult de 400 de muncitori romani care vor fi instruiti pe santierele filialei VARD din Braila si Tulcea.

Un elev din Braila a obtinut, in premiera, punctajul maxim la Olimpiada Nationala de Geografie

In premiera nationala, elevul Alexandru Constantin din clasa a XI-a de la Colegiul National Gheorghe Munteanu Murgoci din Braila a obtinut punctajul maxim de 100, atat la proba teoretica, cat si la proba practica, la Olimpiada Nationala de Geografie, care s-a desfasurat la Targu Mures, de marti pana duminica, in conditiile in care punctajul maxim obtinut pana acum la cele 38 de editii ale concursului a fost de 84.

Fructele pe care doar bogatii din Romania si le permit. Se apropie de pretul aurului

Romanii care trec prin piete in aceste zile risca sa se aleaga cu un soc pe cinste. Preturile au luat-o razna si e mai rau in fiecare an. in Bucuresti, in piete, au inceput sa apara fructele de sezon. Ce nu e de sezon e pretul, care-i mult prea mare. in pietele din Capitala, primele [] .

FOTO Surpriza de care au avut parte politistii de la Aeroportul International Cluj. Un cetatean chinez voia sa scoata din tara o adevarata comoara

Politistii de frontiera si lucratorii vamali de la Aeroportul International Avram Iancu au facut o descoperire surprinzatoare in timp ce controlau amanuntit bagajele unui barbat care urma sa decoleze de la Cluj cu destinatia Munchen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )