Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soferul care a lovit o fetita pe o trecere de pietoni din Bucuresti, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost gasit de politisti. El nu are permis de conducere

Adevărul Adevărul,
Soferul care a lovit o fetita pe o trecere de pietoni din Bucuresti, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost gasit de politisti. El nu are permis de conducere

Soferul care a lovit o fetita de 10 ani pe o trecere de pietoni din Bucuresti, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost gasit de politisti in noaptea de vineri spre sambata si este retinut. El nu are permis de conducere, iar masina pe care a condus-o a fost vanduta de aproape 10 ori fara sa fie intocmite actele de catre persoanele care au intrat in posesia ei, unele chiar si din alte judete. continuă pe Adevărul

Noi detalii halucinante despre soferul care a lovit o fetita pe trecere si a fugit de la locul accidentului. Ce au descoperit politistii

Informatii halucinante au iest la iveala despre soferul din Bucuresti care a lovit o fetita pe trecerea de pietoni si a fugit. Suspectul retinut pana a urma de politisti este un infractor periculos, s-a.

Bucuresti: Soferul care a calcat o fetita pe trecere, retinut. Individul a avut probleme cu legea si in Germania (VIDEO)

Soferul care a lovit o fetita de 10 ani pe o trecere de pietoni si a fugit afla daca va ajunge dupa gratii! Individul de 47 de ani a fost dus in fata magistratior, unde este audiat. Anchetatorii au descoperit.

A fost prins! Cine este soferul care a lovit o fetita de noua ani pe trecerea de pietoni si apoi a fugit

Un barbat in varsta de 47 de ani din Bucuresti a fost retinut vineri noaptea pentru vatamare corporala, parasirea locului accidentului si conducere fara permis dupa ce, in urma cu doua zile, a lovit o.

Politia rutiera este in alerta dupa ce un sofer care a lovit o fetita pe trecerea de pietoni a fugit de la locul accidentului

Politistii de la Brigada Rutiera sunt in alerta maxima dupa ce un sofer care a lovit, in aceasta dimineata, o fetita pe trecerea de pietoni a fugit de la locul accidentului. Victima, in varsta de 10 ani, este in stare grava.

Autoturismul care a lovit o fetita de 10 ani pe o trecere de pietoni din Capitala, identificat de politisti. Soferul care a fugit de la fata locului, cautat de autoritati

Autoturismul care a accidentat grav, joi, o fetita de 10 ani pe o trecere de pietoni din Capitala a fost identificat de politisti. Acestia continua sa-l caute pe soferul care a fugit de la locul accidentului. Incidentul s-a petrecut joi in sectorul 4 din Bucuresti, pe strada Luica, fetita fiind transportata de urgenta la spital, cu piciorul rupt.

Fetita de zece ani, lovita pe o trecere de pietoni din Capitala. Soferul a fugit de la locul impactului

Accident extrem de grav in capitala. O fetita de zeceani este in stare grava dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit imediat dupa accident. Potrivit primelor.

Fetita de zece ani, lovita pe o trecere de pietoni din Capitala. Soferul a fugit de la locul impactului - VIDEO

Accident extrem de grav in Capitala. O fetita de zeceani este in stare grava dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs pe strada Luica, din Sectorul 4 al.

Marian Preda, presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti: Universitatile care nu accepta subordonarea politica sunt etichetate drept dusmani (VIDEO)

Marian Preda, presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti a comentat, intro interventie telefonica in cadrul emisiunii Bun, Romania!, faptul ca universitatile care au criticat masurile.

A vazut o statuie de marmura neagra in Cimitirul Eternitatea din Bucuresti, care i-a atras atentia. A doua zi ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat in acel loc

Legendele urbane au mereu in spate o poveste reala. Una dintre ele pare sa fi avut loc si in Cimitirul Eternitatea din Bucuresti. Aici exista o statuie de marmura neagra, care reprezenta o femeie cu.

Marty Restaurants, investitie de jumatate de milion de euro in prima locatie din Bucuresti

Lantul clujean Marty Restaurants a inaugurat prima locatie din Bucuresti si a saptea unitate din retea, in urma unei investitii de aproximativ o jumatate de milion de euro. Reprezentantii companiei vor sa deschida alte doua locatii Marty in Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )