Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un soldat din Thailanda a ucis mai multe persoane intr-un atac armat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un soldat din Thailanda a ucis mai multe persoane intr-un atac armat

Mai multe persoane au murit, sambata, dupa ce un soldat thailandez a impuscat mai multi oameni in Korat, oras aflat la peste 200 de kilometri nord-est de capitala thailandeza Bangkok, relateaza BBC, conform Digi24. ro. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Zeci de persoane ucise de un soldat din Thailanda care si-a impuscat si ofiterul superior. Politia si Armata au luat cu asalt un mall (FOTO, VIDEO)

Cel putin 20 persoane au fost ucisede un soldat, sambata, in orasul thailandezNakhon Ratchasima, si un alt numar necunoscut de persoane au fost ranite,anunta BBC.

Facebook a sters contul militarului thailandez care a ucis mai multi oameni

Facebook a anuntat, sambata, ca a sters contul barbatului suspectat ca a ucis mai multe persoane in .

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde politia si armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (VIDEO)

Cel putin 12 persoane dupa alte surse 17 sau 17 persoane) au fost impuscate de un soldat, sambata, in provincia Korat, din Thailanda, anuntaCNN. Potrivit unor surse din cadrul armatei.

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde politia si armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (FOTO, VIDEO)

Cel putin 12 persoane dupa alte surse 17 sau 17 persoane) au fost impuscate de un soldat, sambata, in provincia Korat, din Thailanda, anuntaCNN. Potrivit unor surse din cadrul armatei.

Mai multe OUG pe fonduri europene au fost aprobate marti: Bani europeni pentru racordarea la gaze. Finalizarea unor proiecte pentru a evita returnarea a 2 miliarde lei

Printre cele 25 de Ordonante de Urgenta, se afla mai multe referitoare la fondurile europene. Unul dintre proiecte vizeaza masuri financiare in vederea finalizarii proiectelor fazate finantate din fondurile Uniunii Europene aferente perioadei de programare 2014-2020. Sunt mai multe proiecte, mai ales in zona de apa-canalizare. Daca nu sunt inchise aceste proiecte, Romania risca sa returneze Comisiei Europene circa 2 miliarde lei.

Centrul Infotrafic: Traficul ramane inchis pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Fetesti Pe mai multe sectoare de drum din tara sunt restrictii de circulatie

Centrul Infotrafic anunta ca, joi seara, traficul ramane inchis pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Fetesti, din cauza viscolului. De asemenea, pe mai multe sectoare de drum din tara sunt restrictii de circulatie.

Mai multe localitati din judetul Galati, fara apa, din cauza problemelor cu electricitatea

Mai multe localitati din judetul Galati nu sunt alimentate cu apa, joi, din cauza vantului puternic .

Constanta: Peste 100 de masini sunt inzapezite in mai multe zone din judet

Peste 100 de masini sunt inzapezite, joi, in mai multe zone din judetul Constanta, iar doua senilate.

LIVETEXT Mare parte din tara este afectata de vremea rea Circulatie rutiera inchisa pe mai multe drumuri nationale si pe Autostrada Bucuresti-Constanta Scolile sunt inchise in 7 judete Probleme si in Capitala din cauza zapezii

Mare parte din tara este afectata de viscol si ninsori, iar joi dimineata sunt inchise drumuri nationale din mai multe judete, precum si anumite tronsoane ale Autostrazii Bucuresti-Constanta. De asemenea, cursurile sunt suspendate astazi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta si Vrancea din cauza viscolului. Vantul puternic a creat probleme si in Capitala, unde zeci de copaci au cazut pe masini si pe carosabil. De asemenea, a fost blocata circulatia mai multor tramvaie. 39:35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi din cauza ninsorilor.

Vantul puternic a lasat in bezna mai multe localitati din Dambovita

Urmare a vantului foarte puternic, mai multe localitati din judetul Dambovita au probleme in alimentarea cu energie electrica. Potrivit raportului operativ de la Electrica, la ora 20:00, in judetul Dambovita erau afectate mai multe localitati.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )