Libnet.ro
UNICEF

23:00

Solicitare a familiei Luizei catre seful DIICOT Mama fetei: Vrem ceva oficial, ceva concret, nu ne-a contactat nimeni

Hotnews Hotnews,
 Solicitare a familiei Luizei catre seful DIICOT Mama fetei: Vrem ceva oficial, ceva concret, nu ne-a contactat nimeni

Familia Luizei i-a transmis o solicitare procurorului sef al DIICOT, Felix Banila, cerand, intre altele, sa fie chemati pentru a recunoaste obiecte ale Luizei si sa fie cooptati si medici legisti in echipa de la fata locului. Sambata, mama si bunicul tinerei de 18 ani care a disparut in luna aprilie au incercat sa intre in curtea casei lui Gheorghe Dinca, unde au loc cercetari in prezenta acestuia. continuă pe Hotnews

Familia Luizei Melencu, solicitare catre seful DIICOT: Mama si bunicul tinerei cer sa fie chemati la identificarea bunurilor gasite

Familia Luizei Melencu, fata disparuta in judetul Olt in luna aprilie, a facut o solicitare catre procurorul-sef DIICOT, Felix Banila. Mama si bunicul tinerei vor sa primeasca informatii despre felul in ca.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Avocatul familiei Luizei, ipoteza-socanta: Anumiti criminali au aruncat cadavrele la animale si n-au mai putut fi gasite

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat sambata, la Antena 3, ca nu crede ca intr-un butoi poate fi ars un corp uman in intregimea lui. Cred ca au fost arse niste resturi si trebuie.

Fetele de la Caracal nu ar fi moarte. Seful DIICOT: Suspectul a dat declaratii confuze

Felix-Olivier Banila, procuror sel al DIICOT a facut o serie de declaratii care anuleaza toate supozitiile de pana acum din cazul Caracal. Acesta a asigurat doar ca nu va fi neglijata nicio pista in cazul crimelor. Seful DIICOT, despre cazul Caracal: Nu avem dovezi ca fetele sunt moarte Procurorul sef al Directiei de Investigare a .

Cum arata butoiul in care ar fi fost arsa Alexandra. Seful DIICOT: Functioneaza ca o soba

Seful DIICOT a vorbit despre butoiul din casa lui Gheorghe Dinca unde au fost gasite ramasite si cateva obiecte ale ultimei sale presupuse victime, Alexandra Macesanu. Cum arata butoiul in care ar fi fost arsa Alexandra Vineri, politistii au gasit in casa criminalului din Caracal haine arse intr-un butoi, oase, bijuterii ale ultimei sale presupuse .

Seful DIICOT: Astazi nu am desfasurat nicio perchezitie domiciliara

Seful DIICOT Felix Banila a declarat ca procurorii nu au efectuat miercuri nicio perchezitie domicil.

Seful DIICOT: Nu avem nici concluzii preliminare despre fragmentele osoase gasite la Caracal. Cele doua fete au fost date in urmarire nationala si internationala (VIDEO)

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca pana in prezent, nu exista nici macar niste concluzii preliminare cu privire la fragmentele osoase care au fost gasite in curtea lui Gheorghe Dinca,.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT, Felix Banila: Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf (VIDEO)

Seful DIICOT Felix Banila a anuntat miercuri ca Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf. Avem si consimtamantul dat de inculpat in acest sens, urmeaza sa fie testat, a spus.

Seful DIICOT nu exclude varianta ca fetele disparute din Caracal sa fie in viata. Victimele nu se afla in curtea lui Dinca

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat miercuri cu privire la cazul din Caracal ca perchezitiile din curtea inculpatului au fost finalizate si ca victimele nu se afla acolo. Pana nu avem informatii certe ca una sau ambele victime au fost omorate, nu putem neglija varianta ca ar fi in viata, a declarat acesta. Acesta a spus ca se cauta dovezi concrete si ca anchetatorii nu se pot baza doar pe declaratiile lui Dinca.

Familia Luizei a incercat sa intre peste criminal. Mama fetei a lesinat in fata locuintei lui Gheorghe Dinca. I-as scoate ochii!

Familia Luizei Melencu a ajuns in fata locuintei lui Gheorghe Dinica. Bunicul Luizei si mama acesteia au incercat sa intre in locuinta criminalului, fiind opriti de politisti. Mamei Luizei i s-a facut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )