Libnet.ro
UNICEF

05:45

Familia Luizei a incercat sa intre peste criminal. Mama fetei a lesinat in fata locuintei lui Gheorghe Dinca. I-as scoate ochii!

Antena3 Antena3,
Familia Luizei a incercat sa intre peste criminal. Mama fetei a lesinat in fata locuintei lui Gheorghe Dinca. I-as scoate ochii!

Familia Luizei Melencu a ajuns in fata locuintei lui Gheorghe Dinica. Bunicul Luizei si mama acesteia au incercat sa intre in locuinta criminalului, fiind opriti de politisti. Mamei Luizei i s-a facut. continuă pe Antena3

VIDEO Bataie si scandal la casa lui Gheorghe Dinca. Mama si bunicul Luizei au incercat sa intre peste cel care zice ca le-a ucis fata

O durere fara margini a fost surprinsa azi, 3 august, la casa lui Gheorghe Dinca. Adus de oamenii legii la locul crimei, acesta a fost la un pas sa fie linsat daca nu interveneau politistii. Mama si bunicul Luizei, fata disparuta in urma cu patru luni, au vrut sa intre pe proprietatea suspectului, fara sa .

Solicitare a familiei Luizei catre seful DIICOT Mama fetei: Vrem ceva oficial, ceva concret, nu ne-a contactat nimeni

Familia Luizei i-a transmis o solicitare procurorului sef al DIICOT, Felix Banila, cerand, intre altele, sa fie chemati pentru a recunoaste obiecte ale Luizei si sa fie cooptati si medici legisti in echipa de la fata locului. Sambata, mama si bunicul tinerei de 18 ani care a disparut in luna aprilie au incercat sa intre in curtea casei lui Gheorghe Dinca, unde au loc cercetari in prezenta acestuia.

Sinteza zilei: Familia Luizei face acuzatii grave: Am fost umiliti de procuror

Familia Luizei a facut acuzatii grave, miercuri, la Sinteza zilei. Mama fetei afirma ca atat ea, cat si tatal sau au fost umiliti de procurorul de caz. Nu ne-a aratat nimic din dosar, am fost dusi de.

Familia Luizei Melencu, solicitare catre seful DIICOT: Mama si bunicul tinerei cer sa fie chemati la identificarea bunurilor gasite

Familia Luizei Melencu, fata disparuta in judetul Olt in luna aprilie, a facut o solicitare catre procurorul-sef DIICOT, Felix Banila. Mama si bunicul tinerei vor sa primeasca informatii despre felul in ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )