Libnet.ro
UNICEF

17:45

Familia Luizei Melencu, solicitare catre seful DIICOT: Mama si bunicul tinerei cer sa fie chemati la identificarea bunurilor gasite

B1 B1,
Familia Luizei Melencu, solicitare catre seful DIICOT: Mama si bunicul tinerei cer sa fie chemati la identificarea bunurilor gasite

Familia Luizei Melencu, fata disparuta in judetul Olt in luna aprilie, a facut o solicitare catre procurorul-sef DIICOT, Felix Banila. Mama si bunicul tinerei vor sa primeasca informatii despre felul in ca. continuă pe B1

Solicitare a familiei Luizei catre seful DIICOT Mama fetei: Vrem ceva oficial, ceva concret, nu ne-a contactat nimeni

Familia Luizei i-a transmis o solicitare procurorului sef al DIICOT, Felix Banila, cerand, intre altele, sa fie chemati pentru a recunoaste obiecte ale Luizei si sa fie cooptati si medici legisti in echipa de la fata locului. Sambata, mama si bunicul tinerei de 18 ani care a disparut in luna aprilie au incercat sa intre in curtea casei lui Gheorghe Dinca, unde au loc cercetari in prezenta acestuia.

Familia Luizei a incercat sa intre peste criminal. Mama fetei a lesinat in fata locuintei lui Gheorghe Dinca. I-as scoate ochii!

Familia Luizei Melencu a ajuns in fata locuintei lui Gheorghe Dinica. Bunicul Luizei si mama acesteia au incercat sa intre in locuinta criminalului, fiind opriti de politisti. Mamei Luizei i s-a facut.

Avocatul familiei Luizei Melencu cere reluarea cercetarilor la Casa Groazei: Sansa de a fi gasite in viata scade cu fiecare secunda

Familia Luizei Melencu, cealalta victima a lui Gheprghe Dinca, si-a angajat un avocat si cere reluarea de urgenta a cercetarilor la fata locului. Familia Luizei Melencu, fata disparuta in 14 aprilie.

Avocatul familiei Luizei Melencu cere reluarea cercetarilor la fata locului: Sansa de a fi gasite vii scade cu fiecare secunda

Familia Luizei Melencu, fata disparuta in 14 aprilie la Caracal, si-a angajat un avocat si cere prin intermediul acestuia reluarea de indata a cercetarilor la fata locului.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Mama Luizei Melencu, dezvaluiri dureroase: Cand veneau agentii acasa spuneau ca fata mea e fugita

Mama Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani care a disparut in urma cu patru luni, a oferit detalii din ancheta, vineri seara, la Antena 3. in trei si jumatate imi spuneau ca n-au nicio pista. Am fost.

Dosarul Caracal. Rudele Luizei Melencu cred Gheorghe Dinca ar fi putut da la caini segmente din trupurile fetelor

Mama si bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in Caracal si despre care se prespune ca ar fi victima lui Gheorghe Dinca, au transmis anchetatorilor un mesaj prin care cer extinderea cercetarilor sub doua aspecte.

Sinteza zilei: Familia Luizei face acuzatii grave: Am fost umiliti de procuror

Familia Luizei a facut acuzatii grave, miercuri, la Sinteza zilei. Mama fetei afirma ca atat ea, cat si tatal sau au fost umiliti de procurorul de caz. Nu ne-a aratat nimic din dosar, am fost dusi de.

Fetele de la Caracal nu ar fi moarte. Seful DIICOT: Suspectul a dat declaratii confuze

Felix-Olivier Banila, procuror sel al DIICOT a facut o serie de declaratii care anuleaza toate supozitiile de pana acum din cazul Caracal. Acesta a asigurat doar ca nu va fi neglijata nicio pista in cazul crimelor. Seful DIICOT, despre cazul Caracal: Nu avem dovezi ca fetele sunt moarte Procurorul sef al Directiei de Investigare a .

Cum arata butoiul in care ar fi fost arsa Alexandra. Seful DIICOT: Functioneaza ca o soba

Seful DIICOT a vorbit despre butoiul din casa lui Gheorghe Dinca unde au fost gasite ramasite si cateva obiecte ale ultimei sale presupuse victime, Alexandra Macesanu. Cum arata butoiul in care ar fi fost arsa Alexandra Vineri, politistii au gasit in casa criminalului din Caracal haine arse intr-un butoi, oase, bijuterii ale ultimei sale presupuse .

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )