Libnet.ro
UNICEF

19:15

Solistul Carlas Dreams, nevoit sa explice la un post de radio din Rusia diferenta dintre romana si moldoveneasca, dar si sa corecteze un prezentator TV VIDEO

Adevărul Adevărul,
Solistul Carlas Dreams, nevoit sa explice la un post de radio din Rusia diferenta dintre romana si moldoveneasca, dar si sa corecteze un prezentator TV VIDEO

Solistul Carlas Dreams, aflat in turneu de promovare in Rusia, s-a vazut nevoit sa corecteze un prezentator de televiziune care a afirmat ca trupa canta in limba moldoveneasca, dar si sa-i explice unui realizator de radio care este diferenta dintre romana si moldoveneasca. continuă pe Adevărul

Dorin Chirtoaca, catre jurnalistii rusi care ar fi deconspirat identitatea solistului Carlas Dreams: F*ck off!

Primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca, i-a criticat pe jurnalistii rusi de la life. ru, luni, 5 septembrie, dupa ce acestia au publicat imagini cu solistul Carlas Dreams fara masca si au pretins ca l-au identificat.

Identitatea lui Carlas Dreams pare sa fie deconspirata: Paparazzii rusi l-au surprins pe solist intr-un local de la Moscova (FOTO)

Misterul cantaretului Carlas Dreams pare sa fie fost spulberat. Identitatea acestuia a fost deconspirata de Life. ru. Potrivit sursei, solistul trupei Carla's Dreams este Andrei Tarus,.

Presa rusa i-a demascat pe membrii Carlas Dreams: un tabloid a publicat imagini cu artistii fara a avea chipurile pictate, dar si numele acestora

Un tabloid din Rusia a publicat imagini in care sustin ca sunt membrii trupei Carlas Dreams fara a avea chipurile pictate si au dezvaluit numele acestora, lucru care l-a revoltat pe primarul Chisinaului, acesta criticandu-i in termeni duri pe jurnalistii si paparazzi rusi.

Mesajul primarului din Chisinau pentru jurnalistii rusi care ar fi deconspirat identitatea solistului Carlas Dreams: F*ck off!

Primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca, i-a criticat pe jurnalistii rusi de la life. ru, luni, 5 septembrie, dupa ce acestia au publicat imagini cu solistul Carlas Dreams fara masca si au pretins.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )