Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solutia lui Dacian Ciolos pentru a avea mai multe autostrazi

Antena3 Antena3,
Solutia lui Dacian Ciolos pentru a avea mai multe autostrazi

Romania este dispusa sa adere la Banca Asiatica de Investitii in Infrastructura pentru a continua proiecte in domeniu, dar si pentru a dezvolta altele noi, a anuntat, marti, premierul Dacian. continuă pe Antena3

Gorghiu: Nu vreau sa se inscrie in PNL Dacian Ciolos, ar avea mult de pierdut

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seara ca nu vrea ca premierul Dacian Ciolos sa se inscrie in partidul sau pentru ca ar avea multe de pierdut, inclusiv respectul pentru ca ar insemna sa-si incalce cuvantul. Nu l-as mai aprecia pe Dacian Ciolos daca ar intra in PNL acum pentru ca ar insemna sa-si calce cuvantul de onoare, a afirmat Gorghiu la Antena 3, preluata de Mediafax.

Dacian Ciolos, despre Gyuri Pascu: A fost un artist complet/ Mi-ar fi greu sa-mi imaginez momentul de cotitura al anilor 90 fara satira politica si umorul Divertis

Premierul Dacian Ciolos a postat luni un mesaj pe Facebook, prin care spune ca i-ar fi greu sa-si imagineze astazi momentul de cotirtua al anilor 90 fara satira politica, umorul, subtilitatea si energia Grupului Divertis, asupra caruia Ioan Gyuri Pascu si-a pus amprenta originalitatii si sensibilitatii, cu curajul si dezinvoltura izvorate din bunul simt si profunzimea cu care intelegea vremurile. Prim-ministrul mai mentioneaza ca Ioan Gyuri Pascu a fost un artist complet.

Dacian Ciolos a publicat un printscreen de pe ecranul telefonului sau. Care este mesajul transmis de premier

Dacian Ciolos a postat pe pagina lui de Facebook, marti seara, un printscreen cu confirmarea donatiei facute in contul Cuminteniei Pamantului, raspunzand astfel unui indemn.

Dacian Ciolos, despre disparitia lui Sebastian Papaiani: Ne lasa o lume a zambetului si a glumei bune

Premierul Dacian Ciolos a transmis marti un mesaj de condoleante familiei actorului Sebastian Papaiani. Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos, Sebastian Papaiani ne lasa o lume a.

Dacian Ciolos, despre moartea lui Sebastian Papaiani: Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos

Sebastian Papaiani a lasat in urma o lume a zambetului si a glumei bune, a precizat premierul Dacian Ciolos, marti, dupa moartea actorului in varsta de 80 de ani.

Dacian Ciolos, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: A fost un artist complet, actor creativ si muzician inspirat, om al cuvantului vorbit si scris, spontan si profund spiritual

Premierul Dacian Ciolos si-a exprimat, luni, regretul cu privire la moartea artistlui Ioan Gyuri Pascu, care a incetat din viata in urma unui stop cardio-respirator, la varsta de 55 de ani.

MTV EMA 2016: Beyonce si Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari

Cantareata RB americana Beyonce si cantaretul pop canadian Justin Bieber au primit cele mai multe nominalizari - cate cinci - la MTV European Music Awards MTV EMA) 2016, informeaza site-ul publicatiei The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Villarreal ar putea alinia mai multe rezerve in meciul cu Steaua

Fran Escriba, antrenorul lui Villarreal a anuntat ca ar putea introduce mai multe rezerve in primul 11 joi seara in meciul cu Steaua din Europa League.

Autoritatile franceze au dejucat mai multe atentate, in ultimele luni

Autoritatile franceze au anuntat ca, de la atentatul care a avut loc in 14 iulie, la Nisa, si pana in prezent, au fost dejucate mai multe atentate are vizau manifestatii sportive, scoli sau locuri de cult.

Google isi sarbatoreste majoratul dar compania si-a schimbat de mai multe ori ziua de nastere

Google afiseaza astazi un logo special, aniversar, fiindca gigantul online implineste 18 ani. Insa interesant este ca de-a lungul acestor ani data in care compania si-a serbat ziua s-a schimbat de mai multe ori. In articol puteti vedea si cat de mult s-a dezvoltat compania, in cateva cifre cheie. Holding-ul Alphabet are afaceri anuale de peste 75 miliarde dolari, capitalizarea a trecut de 500 mld dolari, iar numarul de angajati a depasit pragul de 60.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )