Libnet.ro
UNICEF

22:45

Solutii luate la terase din Olanda pentru siguranta cetatenilor

Antena3 Antena3,
Solutii luate la terase din Olanda pentru siguranta cetatenilor

La doua luni de cand romanii si-au desfasurat majoritatea activitatilor in propriile locuinte, departe de prieteni si rude, presedintele Klaus Iohannis a anuntat noi masuri de relaxare care vor intra in vigoare incepand de pe 1 iunie. Printre acestea, intra redeschiderea teraselor si a plajelor. continuă pe Antena3

Cristian Busoi: Salut alocarea a 9,4 miliarde de euro pentru sanatatea cetatenilor europeni, una dintre cele mai bune investitii ale UE. Va fi finantat un nou Program de Sanatate solid si independent

Sanatatea a devenit o prioritate pentru UE, a afirmat eurodeputatul PNL Cristian Busoi, raportorul Parlamentului European pentru Programul de Sanatate al UE 2021-2017, care a salutat alocarea a 9,4 miliarde de euro.

Focar de COVID-19 la un abator din Olanda: Cei mai multi angajati provin din Romania si Polonia

Olanda se confrunta cu un val de infectari de COVID-19 aparute la lucratorii din abtoare, unde lucreaza numerosi romani. in total, 147 din 657 de lucratori de la un abator din Groenlo au fost testati pozitiv pe.

OMS suspenda studiile clinice pe baza de hidroxiclorochina din motive de siguranta

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a transmis, luni, ca a suspendat temporar studiile clinice cu hidroxiclorochina pe care le realizeaza cu partenerii sai din mai multe tari, ca o precautie pentru siguranta.

Licitatie de peste 66,7 milioane de lei: MAI isi face un centru de servicii electronice in Sectorul 6 din Bucuresti pentru a simplifica interactiunea cu cetatenii si firmele

Ministerul Afacerilor Interne vrea sa implementeze in Sectorul 6 din Bucuresti un centru de servicii electronice, proiect care ar trebui sa simplifice accesul cetatenilor si mediului privat la serviciile electronice al acestui minister, potrivit unei licitatii demarate vineri in sistemul electronic de achizitii publice. Contractul, cu o valoare de peste 66,7 milioane lei, are ca principale obiective reabilitarea unei cladiri existente si transformarea acesteia intr-un centru de date performant, precum si construirea unui turn metalic de telecomunicatii inalt de 70 de metri, amplasat in vecinatatea cladirii.

Franta a cheltuit 450 de miliarde euro, sau 20% din PIB, pentru relansarea economiei paralizate de COVID-19

Masurile guvernamentale pentru relansarea economiei in Franta, pe fondul crizei COVID-19, au costat 450 de miliarde de euro, echivalentul a 20% din produsul intern brut al tarii, spune ministrul francez al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )