Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Solutiile de management al riscului, printre cele mai cautate de banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Solutiile de management al riscului, printre cele mai cautate de banci

Institutiile financiare, fie ele banci sau fonduri de investitii, cauta solutii software care sa le permita sa isi administreze cat mai bine multitudinea de riscuri la care sunt expuse, potrivit Simonei Irimie, Manager in cadrul departamentului Professional Services al Misys Romania, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii informatice pentru sectorul financiar. continuă pe Ziarul Bursa

Platim printre cele mai mici tarife din UE la apelurile mobile nationale

Romania are unele dintre cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la apelurile nationale pe telefoanele mobile, cu un tarif mediu pe minut de 2,2 eurocenti, fiind depasita doar de Lituania, cu 1,9 eurocenti, releva o analiza a Comisiei Europene, care atrage atentia asupra diferentelor considerabile intre tarifele pentru apelurile mobile interne la nivelul blocului comunitar.

Cele mai multe banci au uitat ca succesul depinde de clienti

Majoritatea institutiilor de credit au pierdut din vedere faptul ca succesul afacerii lor depinde de modul in care isi servesc clientii, este de parere Johan Gabriels, directorul general al Bancii Comerciale Carpatica BCC).

Cele mai frumoase sosele europene si cele mai bune masini pentru ele: Transfagarasan este pe lista

Sunt sosele care te duc la destinatie si sosele care sunt destinatia, scriu jurnalistii americani de la details. com care au numit si Transfagarasanul in top cinci cele mai frumoase drumuri europene. Ce masini ar conduce americanii pe aceste sosele.

Basescu: Ferdinand I, seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, in discursul rostit la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei din Portul Militar Constanta, ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, informeaza Realitatea. net.

Femeile, cele mai solicitate pe piata muncii. 88 de posturi sunt libere in industria confectiilor

Peste 200 de locuri de munca pun angajatorii la bataie in aceste zile pentru persoanele aflate in cautarea unui job. Cele mai multe oferte, 88 de posture libere, sunt destinate femeilor care au o calificare in domeniul confectiilor.

Cele mai populare branduri FMCG pe Facebook: primul poate umple 1.300 de stadioane National Arena cu fanii sai

Brandurile din industria bunurilor de larg consum detin unele dintre cele mai populare pagini din reteaua de socializare Facebook, primele zece marci insumand peste 250 de milioane de fani, arata datele Socialbakers .

Top 10: cele mai neprietenoase orase din lume

Vacantele ar trebui sa lase amintiri frumoase, insa sunt locuri care surprind neplacut. Iata 10 orase considerate cele mai neprietenoase din lume, potrivit unui sondaj realizat de Conde Nast Travel , pe baza raspunsurilor cititorilor.

Alimentatie bebelusi: Cele mai mari 5 frustrari in hranirea bebelusilor

Cand vine vorba despre hranirea si alimentatia bebelusilor, parintii se pot confrunta cu multe probleme. De la cele mai simple, precum refuzul mancarii, in primele luni de viata, pana la mofturile la fiecare.

VIDEO Top 10 cele mai bune piese hip-hop din toate timpurile, recomandate de revista Rolling Stone

Cele mai bune melodii hip-hop pot sa starneasca energie si entuziasm, furie si nelamurire sau intrebari cu privire la societate si traditii. O piesa rap de doar trei minute poate sa fie considerata un indemn la actiune, avand puterea de a declansa o revolutie.

ANOFM pune la bataie 9.000 de locuri de munca. Cele mai mari sanse de angajare le au persoanele cu studii medii

Aproape 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind disponibile in Capitala si in judetele Cluj, Timis, Iasi, Arges, Bistrita-Nasaud si Brasov, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La polul opus se situeaza judetele Mehedinti, Bacau si Caras-Severin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )