Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai alb Oscar din istorie

România Liberă România Liberă,
Cel mai alb Oscar din istorie

Anul acesta nici macar nu se mai vorbeste despre filmele nominalizate la Oscaruri. Toata atentia este canalizata pe scandalul All White, dat fiind ca pentru al doilea an consecutiv, printre nominalizati nu se numara decat artisti albi. continuă pe România Liberă

OMV Petrom, cel mai bun randament din BET, in ciuda pierderilor raportate pentru 2015

Titlurile OMV Petrom SNP) au inregistrat, in perioada 16-23 februarie, o apreciere de 7,61%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

Lira, in cel mai mare declin din 2009

Moneda britanica, lira, a consemnat, ieri, cel mai important declin din martie 2009 pana in prezent, fata de dolar, dupa ce primarul Londrei, Boris Johnson, unul dintre cei mai populari politicieni din tara, a declarat ca va declansa o campanie pentru ca Regatul Unit sa decida, la referendumul programat in luna iunie, iesirea din Uniunea Europeana Brexit).

Markit Economics: Sectorul industrial german - la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni

Economia Germaniei a fost afectata, luna aceasta, de cererea slaba de la nivel mondial, astfel ca indicele care arata evolutia sectorului industrial al tarii a scazut pana la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni, potrivit Markit Economics.

IGPR: Criminalitatea a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii opt ani

Criminalitatea in Romania s-a aflat, in 2015, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, mentioneaza documentul de bilant al Inspectoratului General al Politiei Romane.

O eleva din Romania a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge

O eleva din Cluj, care studiaza la Transylvania College, institutie acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la limba franceza. Distinctia ii deschide usile catre cele mai.

2016 va fi cel mai bun an din istoria Hidroelectrica, se estimeaza un profit brut de 1,3 mld. lei, precizeaza Remus Borza

Producatorul de energie detinut de stat Hidroelectrica ar putea inregistra in acest an un profit brut de 1,3 miliarde lei, cel mai bun rezultat din istoria companiei, fata de 1,1 miliarde lei anul trecut, la o productie de 15 TWh.

Cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge l-a obtinut o eleva din Cluj. Marile universitati de pe glob au ofertat-o deja

Maria Bega este o eleva de la Transylvania College, singura scoala din Romania acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, care a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la Limba Franceza. Aceasta reusita ii deschide usile catre cele mai bune universitati din Marea Britanie, dar ea a ales sa studieze Psihologia la Cluj.

Rainbow Six Siege cel mai dificil shooter pe care l-am jucat in ultima perioada [REVIEW]

Rainbow Six Siege este printre cele mai reusite shooter-e pe care am avut ocazia sa le joc in ultima vreme. Recunosc: inainte de a-l juca, am citi numeroase review-uri in legatura cu Rainbow Six Siege. Astfel, am avut ocazia de a aflacate ceva despre punctele sale tari, dar si despre punctele slabe. Nu am putut [].

Cel mai mare spital din judet are conturile blocate de trei luni. Datoriile erau de 1,3 milioane lei la sfarsitul lunii ianuarie

Situatia financiara s-a blocat, spune managerul spitalului, ec. Elena Visan, pentru ca unitatea a avut de platit in ultimii ani aproximativ 4 milioane lei numai in baza hotararilor judecatoresti. Din banii din cont se platesc acum doar salarii si arierate.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2016: programele ideale pentru protectia PC-ului tau

Programele pentru protectia PC-ului tau sunt esentiale chiar si in ziua de azi. Noi am compilat o lista cu unele dintre cele mai interesante aplicatii dedicate luptei contra virusilor, insa te vom lasa pe tinesa alegicare ar fi cel mai bun antivirus gratuit in 2016, pentru calculatorul tau. in ziua de azi, noile sisteme de [].

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )